Wim Hof 5-viikon kurssi

Seuraava Kurssi:

Kurssi järjestetään Breathwork Finlandin tiloissa Helsingissä

Osoite: Kämnerinkuja 4, (Maatullinkujan puolella lähellä Päiväkoti Pikku Prinssiä)00750 Helsinki

Ohjaajana toimii fysioterapeutti, breathworker ja sertifioitu Wim Hof Method kouluttaja Tomi Räisänen. Koulutuksen kielenä on suomi ja tarvittaessa kaikki käännetään myös englanniksi.

Viiden viikon aikana opit perusteellisesti kokemuksen ja teorian avulla ymmärtämään mitä todellisuudessa tarkoittavat Wim Hof Methodin (WHM) kolme pilaria: Hengittäminen, Kylmäharjoittelu, Fokus / sitoutuminen.

Kurssi koostuu viidestä lähiopetus illasta ja omatoimisesta harjoittelusta. Jos sitoudut viiden viikon ajan myös omatoimiseen harjoitteluun opit metodin perusteellisesti, josta on helppo jatkaa itsenäisesti eteenpäin. 

5 Viikkoa:

  • 5 krt lähiopetus 2h. Lähiopetukset koostuvat teoriasta, hengitysharjoituksesta, fyysisistä harjoitteista ja kylmäaltistuksesta.
  • Ohjeet omatoimiseen harjoitteluun aina viikoksi eteenpäin
  • Ääninauha uuteen ohjattuun hengitysharjoitukseen, jota voit käyttää kotona
  • Yhteinen Facebook ryhmä osallistujien kesken

Kurssilla pureudutaan Wim Hof Methodin ytimeen käytännön ja teorian kautta. Viiden viikon kurssilla mikään liittyen Wim Hof Methodiin ei jää epäselväksi. 

Kurssin aikana opit erilaisia Wim Hof Method hengitystekniikoita, koko teoria huolella sekä useita erilaisia hallitun kylmäaltistuksen tyylejä.

Kaikki harjoitukset, mukaan lukien hengitystekniikat ja kylmäaltistus, tehdään turvallisessa ympäristössä sertifioidun WHM kouluttajan ohjaamana henkilökohtaisesti. 

Tässä koulutuksessa sukelletaan erittäin syvälle ihmisen fysiologiaan, kuitenkin täysin turvallisten rajojen sisällä toteutettuna. Jokaisen ohjatun illan aikana tulet varmasti kokemaan jotain uutta ja huomaamaan sen, miten psykologisia ja fyysisiä rajoitteita pystytään oikealla tavalla toteutettuna rikkomaan.  

TERVETULOA MUKAA.

Wim Hof Methodilla saavutettuja hyötyjä:

– Mielen ja kehon yhteyden lisääntyminen

– Urheilusuorituksen paraneminen

– Nopeampi palautuminen suorituksesta

– Vahvistunut immuunijärjestelmä -> parempi vastustuskyky

– Stressin ja stressaavien tilanteiden hallitseminen

– Parempi unen laatu

– Kylmän sietokyky kasvaa

– Lisää energiaa päivään

– Keskittymiskyky lisääntyy

Tomi

Tomi on sertifioitu Wim Hof Method kouluttaja, hengitysvalmentaja, valmentaja ja fysioterapeutti.

Entisenä ammattiurheilijana ja vielä nykyisenäkin extreme lajien harrastajana Tomi on tutustunut oman kehon ja mielen toimintaan lapsuudesta asti. Tomi on työskennellyt pitkän urheilu-uran jälkeen 13 vuoden ajan terveydenhuollon parissa, jossa hän on aktiivisesti etsinyt uusia keinoja ihmisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Tomi on valmentanut ja toiminut fysioterapeuttina eri lajien parissa kansainvälisten huippujen kanssa eri puolilla maailmaa ja auttanut ihmisiä kuntoutumaan niin siviili kuin työympäristössäkin. Tähänastisen hienon matkan aikana kuitenkin jokin ratkaiseva linkki on tuntunut puuttuvan. 

Löydettyään tietoisen hengityksen ja hengityksen tarkkailun hänelle aukesi täysin uusi mahdollisuuksien maailma… Maailma, jossa entisiä kuviteltuja fyysisiä, psyykkisiä ja emotionaalisia rajoja ei tunnu olevan.

Tomin ohjauksessa pääset turvallisesti sukeltamaan syvälle ihmisen fysiologiaan ja kokemaan jotain mitä et luultavasti vielä ole tähän asti kokenut… tai ehkä olet, mutta se on saattanut hyvinkin unohtua vuosien saatossa. 

Mitä tarkoittaa olla oikeasti rentona? Miten voi olla stressaamatta? Miten uskaltaa olla oma itsensä välittämättä muiden mielipiteistä? Miten elää kivutonta elämää? Miten saada maksimi suorituksesta vielä enemmän irti ja palautua siitä myös ennätys nopeasti? Miten parantaa unen laatua ja vähentää kuorsaamista? 

Breathwork (hengitysvalmennus) on sana joka antaa näihin kysymyksiin vastauksia. Näitä vastauksia pääset omin tuntemusten ja kokemusten kautta Tomin hyvissä, turvallisissa ohjauksessa ratkomaan. 

tomi@breathwork.fi