Urheilijan Hengitys

Seuraava kurssi:

21.8 – 22.8.2020

Perjantaina Klo: 17.00-20.00

Lauantaina Klo: 10.00-17.00

+ Extra kylmäaltistus lauantaina Klo: 18.00-20.00 ( osallistutaan erikseen).

    URHEILIJAN HENGITYSKURSSI

Suurin ja mahtavin työkalu urheilijoille on heidän sisällään! Työkalu, jolla voidaan energisoida ja rauhoittaa, lisätä kestävyyttä ja voiman tuottoa, palautua suorituksesta nopeammin ja hallita paineita paremmin. Se lisää keskittymiskykyä ja poistaa ulkoiset häiriötekijät suorituksesta, tuo joukkueen lähemmäksi yhteen ja opettaa tuntemaan oman kehon ja mielen paremmin. Se rentouttaa ja helpottaa liikkuvuuden lisäämisessä. 

Tämä työkalu on hengityselimistö! 

Hengittäminen on taito siinä missä kaikki muukin. Kun opit ymmärtämään omasta hengityksestäsi enemmän ja hengittämään optimaalisesti, opit hyödyntämään hengityksen voimaa kaikilla urheilun osa-alueilla. Vastaavasti ei-optimaalinen hengitys voi jopa huonontaa suoritusta merkittävästi. 

Vaikkakin jo ensimmäisistä oivalluksista ja käytännön opeista voi olla välitöntä hyötyä, vaatii optimaalisen hengityksen opetteleminen pitkäkestoista harjoittelua. Hyvä puoli on se, että hengitysharjoitukset eivät vaadi mitään erityistä paikkaa missä niitä voi tehdä. Ajallisestikin  muuhun harjoitteluun nähden, päivittäinen hengityksen harjoittelu vaatii vähemmän aikaa saavuttaaksesi tuloksia. Lisäksi kun opit integroimaan hengityksen urheiluun, voit lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla! 

  • Oletko koskaan miettinyt miten voisit palautua suorituksesta tehokkaammin?
  • Etsitkö keinoja siihen, että lihakset eivät ”hapottaisi” niin nopeasti ?
  • Tuntuuko, että kurkku kuivaa pitkäkestoisessa suorituksessa ?
  • Hengästytkö helposti ?Haluaisitko osallistua johonkin urheilulajiin, mutta sinusta tuntuu ettei kunto siihen riitä ?
  • Loppuuko kiertoharjoittelussa kunto ennen voimaa ?

Kurssin sisältö:

1,5 pv kurssilla opit ymmärtämään teorian ja kokemuksen kautta millä tavalla tiedostettu hengittäminen auttaa suoritukseen valmistautumisessa, itse suorituksessa ja siitä palautumisessa. Opit myös ymmärtämään kuinka tehokas työkalu tietoinen hengittäminen on urheilijan mentaalipuolella. 

Yleensä urheilija huomioi hengityksensä siinä vaiheessa kun sen kanssa on ongelmia. Kurssilla opit huomioimaan hengityksesi siinä vaiheessa kun se hyödyttää sinua. Opit huomaamaan sen voimavarana heikkouden sijaan.

Kurssista on hyötyä niin huipputason urheilijoille kun harrastelijoillekin. Jos haluat saada sen marginaalin etulyöntiaseman kilpakumppaniisi, niin oman hengityksen hallitseminen voi tuoda juuri sen etumatkan. Jos haluat hölkätä lenkkipolulla ilman että ”happi loppuu”, opit tämän kurssin aikana miten se on mahdollista. 

Urheilijan Hengitys kurssilla käydään läpi hengityksen teoriaa, mutta suurin paino kurssilla on käytännön harjoittelussa. Jotta voit ymmärtää hengityksen voiman, se pitää kokea sisäisesti käytännön kautta. 

Tällä kurssilla HENGITETÄÄN TIETOISESTI PALJON! 

Hengittämisen taito ei tarjoa oikopolkuja. Vain huolellisesti rakennettu perusta takaa tulosta itse suoritukseen. Kurssi tarjoaa lähtölaukauksen tietoisen hengittämisen ja hengitystietoisuuden hyödyntämiseen urheilussa. 

Mitä mukaan? 

  • Rento liikuntaan sopiva vaatetus
  • Muistiinpanovälineet
  • Avoin mieli uuden oppimiseen
  • Välipalaa (valinnainen)

SUNNUNTAI EXTRA MINIKURSSI!

Tarjolla vain Sports Performance Breathing kurssin osallistujille

2h workshop kylmäaltistuksen hyödyistä urheilussa. 

Urheilijan Hengitys Kurssin viikonloppuna on mahdollisuus osallistua erikseen kylmäaltistusta käsittelevään minikurssiin. Voit ilmoittautua mukaan kurssin aikana. Minikurssi on ylimääräinen kurssi ja se pidetään sunnuntaina. Kurssi sisältää teorian ja käytännön, joten muista ottaa uikkarit ja pyyhe mukaan!

EXTRA kylmäaltistus lauantaina klo 18.00-20.00

Hinta 45,00€ ( sis. ALV:n)

Ilmoittaudu Urheilijan Hengitys kurssin aikana. Maksetaan kortilla paikan päällä.

Breathwork Finland

Kämnerinkuja 4, Liiketila 1, 00750 Helsinki

(HUOM! Sisäänkäynti Maatullinkujan puolella lähellä Päiväkoti Pikku Prinssiä)