HENGITYS HENKISEEN KASVUUN

Seuraava ilta torstai 6.2.2020 Klo:17.30-19.00

Hinta: 55€

Ilmoittaudu mukaan ja varmistat paikkasi. Maksu kortilla paikan päällä.

Tervetuloa hengittämään elämänvoimaa.

Tunnemme hengityksen voiman nimillä prana, chi, ki, elämän energia ja henki. Mitä oikeastaan tunnemme? Tunnemme keho-mieli yhteyden luoman kuvan ja tarinan. Jokaisella meistä tämä systeemi toimii eri tavalla. Joskus samaistumme vahvasti mielikuviin itsestämme ja unohdamme yhteyden todellisen tarkoituksen.

Kun pimeä vuodenaika on käynnissä on tärkeää aktivoida sisäinen valomme käyttöön. Hengitys henkiseen kasvuun – illassa noudatamme kolmea periaatetta. Emme tuomitse, emme vastusta ja emme ole riippuvaisia. Voimaannumme hengityksen, yhteisen kokemuksen ja sisäisen työmme tuloksena.

Henkinen kasvu ei perustu pelkästään positiivisiin hetkiin ja autuuden tunteisiin. Me kasvamme ja kehitymme kohtaamalla sisäisen maailmamme. Illan aikana tutkimme omaa sisäistä maailmaamme kolmen periaatteen ja ohjatun hengitysmatkan avulla. Hiljennämme mielemme ja syvennämme tietoisuuttamme hengityksen ohjaamana. Hengitys opettaa meitä kohtaamaan elämämme uudesta näkökulmasta, avaa tukoksia niin kehossa, kuin mielessä ja ohjaa kohti laajempaa tietoisuutta.

Illan aikana opimme tuntemaan yhdessä hengittämisen voiman ja kutsumme itseämme jättämään taakse kaiken tarpeettoman. Ilta tarjoaa meille mahdollisuuden kokea syvää rauhaa ja ehdotonta rakkautta. Henkinen hengitys avaa rakkauden sisällämme. Jos emme osaa katsoa muita ja itseämme rakkauden silmien läpi emme saa tietää ketä todellisuudessa katsomme. Tämä on tärkeä asia henkisessä hengittämisessä.

Ilta sisältää yhdessäoloa ja teemme syvän hengitysharjoituksen, jolla pääsemme tutkimaan sisäistä maailmaamme ja tuemme henkistä matkaamme.

Mitä sana henkinen tarkoittaa?

Sana henkinen tarkoittaa tässä yhteydessä sinun omaa sisäistä maailmaasi ja kannustankin erityisesti tutkimaan sitä itsenäisesti, sekä laajentamaan näkökulmaasi myös ohjattuna. Sinä olet itsesi tärkein valmentaja. Tämä ilta tuo sinulle työkaluja sisäisen maailmasi tutkimiseen ja henkisen polkusi kulkemiseen.

Kiinnostaako jokin syvempi, mutta kaikki kuulostaa niin uudelta?

Ei hätää. Iltaan voi osallistua kuka vaan, joka haluaa löytää jotain uutta itsestään ja jakaa lämpöä muiden kanssa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta hengitysharjoituksista. Jokainen harjoitus on ensimmäinen kerta jokaiselle meistä.

Tervetuloa mukaan viettämään yhteistä henkisen kasvun iltaa. Illan aikana keskustelemme, juomme kahvia ja teetä, nautimme hyvästä seurasta ja koemme läsnäolon voiman, sekä vapautamme rajoitteita joista olemme valmiita luopumaan hengityksen avulla.

Hengitämme makuuasennossa, joten voit halutessasi ottaa oman viltin. Tilassa on muutamia vilttejä.Tuo mukanasi kiristämättömät rennot vaatteet ja avoin mieli.

”Uskon, että meillä on kyky parantaa itsemme ja murtaa uskomuksemme. Näin tehdessämme voimme löytää itsestämme jotain, joka on aina ollut syvin olemuksemme.”

-Emily Räisänen

Hinta: 55€

Ilmoittaudu ennakkoon ja varaa itsellesi paikka.

Tervetuloa

Breathwork Finland

Kämnerinkuja 4, LT 1 , 00750 Helsinki (Maatullinkujan puolella)

Saavuthan paikalle ajoissa. Keskitymme läsnäoloon ja ovi suljetaan tunnin alkaessa.

ILLAN OHJAA:

Emily Räisänen