WIM HOF METHOD ADVANCED


Wim Hof Method Advanced workshopissa aktivoidaan kehon sisäistä energiaa voimakkaalla WHM Power Breathing voimahengitys tekniikalla, keskitytään ihmisen kahdeksanteen aistiin, kehoaistiin (Interoceptive awareness), opitaan vaikuttamaan omaan mieleen, koetaan uusia asioita kylmäaltistuksessa sekä opitaan lämmittämään keho kylmäaltistuksen jälkeen. Wim hof Method Advanced workshopissa opitaan ymmärtämään miten oma mieli vaikuttaa kehomme ulkoiseen ja sisäiseen olemukseen sekä opitaan edistyneiden WHM tekniikoiden avulla ohjaamaan ja hallitsemaan mielemme toimintaa.

Workshopin teema ”The Power of the Mind” kertoo siitä, että me voimme hallita omaa mieltämme ja sitä kautta muuttaa kehomme fysiologista toimintaa sekä hallita ja muuttaa omia tiedostomattomia käyttäytymismallejamme. Workshopissa myös syvennetään oppeja aistimalla kehon ulkoisia ja sisäisiä tuntemuksia. Kun opimme aistimaan itseämme sisäisesti, meille aukeaa uusi maailma missä omat vanhat rajoitukset saavat väistyä. 

Wim Hof Method Advanced workshop järjestetään Brethwork Finlandin tiloissa. Ohjaajana toimii Fysioterapeutti, Breathworker ja Sertifioitu Wim Hof Method Kouluttaja Tomi Räisänen. Koulutuksen kielenä on suomi.

Ohjelmassa:

8th Sense Interoceptive Awareness: Kahdeksas aisti meditaatio

Wim Hof Method Power Breathing

Uuden taidon oppiminen: Kehon ja mielen yhdistäminen toiminnallisesti

Brown fat Activation: Tekniikka kehon lämmittämiseen kylmäaltistuksen jälkeen

Uudenlainen kylmäaltistus

Mitä Mukaan?

  • Rennot vaatteet
  • Uima-asu
  • Pyyhe
  • Lämpimät sukat
  • Muistiinpanovälineet 
  • Avoin mieli

Tarjolla kahvia ja teetä ennen kurssin alkua ja väliajoilla, sekä hedelmiä tauolla. Ota mukaan halutessasi kevyttä välipalaa. Koulutustiloissamme on jääkaappi eväitä varten ja mahdollisuus myös eväiden lämmittämiseen mikrossa.

Missä?

Katso tarkemmat tiedot kurssikohtaisesti verkkokaupasta kyseisen tuotteen kohdalla.

Tomi Räisänen

Certified Wim Hof Method Level-2 Instructor

“En olisi uskonut, että yksinkertaisen hengitysharjoituksen avulla pääsee niin syvälle. Täältä “syvyydestä” löysin vastauksia kysymyksiin, joiden kanssa olen paininut älyllä viimeiset kolme vuotta – keskinkertaisella menestyksellä. Vahva suositus.”
– Sebastian Suchodolski


“Todella hyvä kurssi. Vaikka olin perehtynyt keho-mieli seikkoihin jo vuosikymmenien ajan, opin uutta. Voimahengitys ja kehotietoisuus harjoitukset olivat erinomaisia. Kurssin vetäjät Tomi ja Emily olivat alan ammattilaisia ja huippukouluttajia. Heidän seurassa tunsi olonsa myös turvalliseksi, vaikka voimahengityksessä sukellettiin tunteiden käsittelyssä syvään päätyyn. Koulutuspaikka oli todella miellyttävä.”
– Harri Virolainen