Wim Hof Method Advanced

Wim Hof Method Advanced

Hinta 145,00€(sis. alv.)

Wim Hof Method Advanced workshopissa aktivoidaan kehon sisäistä energiaa voimakkaalla WHM Power Breathing voimahengitys tekniikalla, keskitytään ihmisen kahdeksanteen aistiin, kehoaistiin (Interoceptive awareness), opitaan vaikuttamaan omaan mieleen, koetaan uusia asioita kylmäaltistuksessa sekä opitaan lämmittämään keho kylmäaltistuksen jälkeen. 

Wim hof Method Advanced workshopissa opitaan ymmärtämään miten oma mieli vaikuttaa kehomme ulkoiseen ja sisäiseen olemukseen sekä opitaan edistyneiden WHM tekniikoiden avulla ohjaamaan ja hallitsemaan mielemme toimintaa.

Workshopin teema ”The Power of the Mind” kertoo siitä, että me voimme hallita omaa mieltämme ja sitä kautta muuttaa kehomme fysiologista toimintaa sekä hallita ja muuttaa omia tiedostomattomia käyttäytymismallejamme.   

Workshopissa myös syvennetään oppeja aistimalla kehon ulkoisia ja sisäisiä tuntemuksia. Kun opimme aistimaan itseämme sisäisesti, meille aukeaa uusi maailma missä omat vanhat rajoitukset saavat väistyä. 

”En olisi uskonut, että yksinkertaisen hengitysharjoituksen avulla pääsee niin syvälle. Täältä ”syvyydestä” löysin vastauksia kysymyksiin, joiden kanssa olen paininut älyllä viimeiset kolme vuotta – keskinkertaisella menestyksellä. Vahva suositus.”
– Sebastian Suchodolski

”Todella hyvä kurssi. Vaikka olin perehtynyt keho-mieli seikkoihin jo vuosikymmenien ajan, opin uutta. Voimahengitys ja kehotietoisuus harjoitukset olivat erinomaisia. Kurssin vetäjät Tomi ja Emily olivat alan ammattilaisia ja huippukouluttajia. Heidän seurassa tunsi olonsa myös turvalliseksi, vaikka voimahengityksessä sukellettiin tunteiden käsittelyssä syvään päätyyn. Koulutuspaikka oli todella miellyttävä.”
– Harri Virolainen

Ohjelmassa:

 • 8th Sense Interoceptive Awareness: Kahdeksas aisti meditaatio
 • Wim Hof Method Power Breathing
 • Uuden taidon oppiminen: Kehon ja mielen yhdistäminen toiminnallisesti
 • Brown fat Activation: Tekniikka kehon lämmittämiseen kylmäaltistuksen jälkeen
 • Kylmäaltistus uusilla ajatuksilla

Mitä Mukaan?

 • Rennot vaatteet
 • Uima-asu
 • Pyyhe
 • Lämpimät sukat
 • Muistiinpanovälineet 
 • Avoin mieli

Tarjolla kahvia ja teetä ennen kurssin alkua ja väliajoilla, sekä hedelmiä tauolla. Ota mukaan halutessasi kevyttä välipalaa. Koulutustiloissamme on jääkaappi eväitä varten ja mahdollisuus myös eväiden lämmittämiseen mikrossa.

Breathwork Finland

Kämnerinkuja 4 LT 1, 00750 Helsinki Lähellä Päiväkoti Pikku Prinssiä. Sisäänkäynti Maatullinkujan puolella.

Certified Wim Hof Method Level-2 Instructor

Tomi Räisänen

WIM HOF METHOD

Hollantilainen Wim Hof on kehittänyt pitkän itsetutkiskelun aikana metodin joka on levinnyt maailman laajuiseksi ilmiöksi sen tieteellisesti tutkittujen hyötyjen ansiosta. Wim Hof on yhdistänyt metodiinsa taitavasti luonnon elementit ja tehokkaat hengitystekniikat. Wim Hof Method perustuu kolmeen voimakkaaseen pilariin, joiden yhteisvaikutuksen tarkoitus on taata vahvempi, terveempi ja iloisempi elämä. Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa ovat hyötyneet Wim Hof Methodista onnistuen sen avulla luomaan vahvan stressittömän elämän sekä saamaan apua erilaisten sairauksien ja haasteiden edessä.