Wim Hof Method

SEURAAVA KOULUTUS:

7.3.2020 Klo: 12.00 – 17.30

Ilmoittaudu mukaan

Osallistuminen peruutettava viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Myöhäisemmistä peruutuksista veloitetaan täysi kurssin hinta. Breathwork Finland on oikeutettu perumaan tapahtuman 3 päivää ennen kurssin alkua.

Wim Hof Method Fundamentals workshop järjestetään Brethwork Finlandin tiloissa.Ohjaajana toimii fysioterapeutti, breathworker ja sertifioitu Wim hof Method kouluttaja Tomi Räisänen. Koulutuksen kielenä on suomi ja tarvittaessa käännetään myös englanniksi.

Viiden tunnin aikana opit kokemuksen ja teorian avulla ymmärtämään mitä todellisuudessa tarkoitavat Wim Hof Methodin (WHM) kolme pilaria: Hengittäminen, Kylmäharjoittelu, Fokus / sitoutuminen.

Workshopissa pureudutaan Wim Hof Methodin ytimeen käytännön ja teorian kautta. Kaikki harjoitukset, mukaan lukien hengitystekniikat ja kylmäaltistus, tehdään turvallisessa ympäristössä sertifioidun WHM kouluttajan ohjaamana henkilökohtaisesti. Tässä koulutuksessa sukelletaan erittäin syvälle ihmisen fysiologiaan, kuitenkin täysin turvallisten rajojen sisällä toteutettuna.

Päivän aikana tulet varmasti kokemaan jotain uutta ja huomaamaan sen, miten psykologisia ja fyysisiä rajoitteita pystytään oikealla tavalla toteutettuna rikkomaan.

Wim Hof Methodilla saavutettuja hyötyjä:

– Mielen ja kehon yhteyden lisääntyminen
– Urheilusuorituksen paraneminen
– Nopeampi palautuminen suorituksesta
– Vahvistunut immuunijärjestelmä -> parempi vastustuskyky
– Stressin ja stressaavien tilanteiden hallitseminen
– Parempi unen laatu
– Kylmän sietokyky kasvaa
– Lisää energiaa päivään
– Keskittymiskyky lisääntyy

Workshop sopii lähes kaikille, jotka ovat kiinnostuneita mentaalisen ja fyysisen suorituksen tehostamisesta, henkisen fyysisen hyvinvoinnin parantamisesta, sairauksiin liittyvien oireiden lieventämisestä tai muuten vaan uteliaita kokemaan Wim Hof Methodin vaikutuksen ja oppimaan jotain aivan uutta mukavassa ympäristössä. Tällä kurssilla voit vapaasti olla täysin oma itsesi!

Workshopin jälkeen voit jatkaa harjoitteita itsenäisesti. Jos haluat opettaa virallisesti Wim Hof Metodia muille, tulee sinun ensin pätevöityä sertifioiduksi Wim Hof Method ohjaajaksi WHM Academyn kansainvälisessä koulutuksessa.

Muutamia terveyteen liittyviä huomioita:
Workshop ei sovi raskaana oleville eikä epileptikoille. Henkilöt joilla on verenkiertoelimistön tai muita vakavampia sairauksia kehoitetaan ottamaan yhteyttä omaan lääkäriin ennen Wim Hof Metodin harjoittamista.

OHJELMASSA:
– Optimaalisen hengityksen tekniikkaa
– Wim Hof Method hengitystekniikka
– Hengitys yhdistettynä harjoitteluun
– Teoriaa
– Kylmä kylpy ohjeistettuna

MITÄ MUKAAN:
– Rennot vaatteet
– Uima-asu
– Pyyhe
– Lämpimät sukat
– Muistiinpanovälineet
– Halutessasi kevyttä välipalaa
– Avoin mieli

Paikan päällä tarjolla vesi, tee, kahvi, hedelmät

Ilmoittautuminen linkistä, josta sinut ohjataan WHM Academyn verkkokauppaan. Kauppa on englanninkielinen, mutta workshop on suomeksi.

HINTA 125€