VERKKOKURSSIT

KEHOTIETOISUUS 1

Kirjaudu sisään oston jälkeen alla olevasta linkistä omalla sähköpostillasi ja vaihda salasana

Mitä On Kehotietoisuus?

Haluaisitko osallistua kurssille milloin vain mistä vain? Nyt se on mahdollista. Voit harjoitella omaan tahtiisi milloin haluat. Opi tuntemaan itseäsi syvemmin ja samalla havaitset kehoasi ja irrotat kehosi rajoitteista.

Ajatuksemme ja tunteemme muokkaavat perustaa jota koko fysiologiamme käyttää toimiakseen. Jos olet valmis aloittamaan matkasi mielen ja kehon suhteesta itseesi, vapautumaan häpeästä, syyllisyydestä ja ajatustesi aiheuttamista kehon tukoksista etsiäksesi voimaantumista, rakkautta, iloa, sisäistä rauhaa, sekä fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia kehotietoisuus on avain sinulle.

Kurssi sisältää monipuolisesti kehon ja mielen harjoitteita yhdistämällä tietoista kehokohtaamista, mielen tutkailua ja hengitysharjoituksia.

” Hiljaisuudessa on avaimet sisällesi…

…Kehotietoisuus ON. ”

Mitä voin oppia kurssin aikana?

Kurssi sisältää erilaisia teemoja, jotka haastavat sinua hallitsemaan arkipäiviäsi ja tutkimaan syvempää olemustasi. Kurssin aikana saat tietoa mm. seuraavista aiheista:

 • Opit aistimaan herkemmin mitä kehossasi oikeasti tapahtuu. Tämän avulla pystyt nopeammin tunnistamaan mitä kehosi kertoo ja miten saat mielesi rentoutumaan. Opit tavan jolla voit päivittäin tutkia kehoasi ja päästää irti tarpeettomista tukoksista.
 • Opit aloittamaan päiväsi täynnä virtaa. Opit menetelmän jonka avulla lämmität kehosi päivän haasteisiin ja valmistat itsesi kohtaamaan muita ihmisiä rennosta lähtökohdasta. Kehotietoisuus auttaa balansoimaan pieniä epäbalansseja jo heti aamusta, jolloin olemme valmiina kohtaamaan arjen haasteet täydestä kapasiteetistamme käsin.
 • Opit hallitsemaan stressiä. Opit rentouttamaan itsesi ja voit hyvin käyttää tätä oppia päivittäin. Kehotietoisuuden avulla säätelet itse kehosi stressitasoja ja opit avaamaan kehosi jännitteitä ja mielesi rajoitteita.
 • Opit tuntemaan mitä rakkaus merkitsee sinulle. Miten antaa aikaa rakkaudelle itseään kohtaan ja toimia rakkaudesta käsin? Opit kuuntelemaan kehon vinkkejä ja hidastamaan tahtia.
 • Opit käyttämään keho-mieli yhteyttä. Opit mitä keho-mieli yhteys on ja miten se vaikuttaa meihin. Miten säilyttää tasapaino ja mitä ajatuksia on erilaisten arkipäiväisten fyysisten epätasapainojen takana, sekä miten näihin voidaan vaikuttaa.
 • Opit rentoutumaan. Tiedätkö oikeasti miltä tuntuu syvä rentous? Miten syvälle pystyt rentoutumaan?
 • Opit ohjelmoimaan positiivisia ajatuksia mieleesi ja tätä kautta vaikuttamaan positiivisella tavalla koko kehosi toimintaan. Huomaatko olevasi väsynyt, kipeä tai stressaantunut säännöllisesti? Kehotietoisuus ohjaa sinua käyttämään keho-mieli yhteyttä uudella tavalla ja tukee positiivisen yhteyden saavuttamisessa.

” Kun kehollasi on asiaa kuuntele sitä…”

Kurssin Sisältö

Kehotietoisuus Kurssi tarjoaa sinulle työkaluja omaan hyvinvointiisi, tietoisuuden kasvattamiseen, itsenäiseen tutkimusmatkaan, kehon kommunikoinnin avaamiseen, sekä monenlaisia terveyshyötyjä ja mielen rauhoittamista arjen kiireessä. Tervetuloa mukaan.

Neljän Moduulin Ohjelma

 • HARJOITUKSIA. Harjoittelet yhtä teemaa/viikko omaan tahtiisi. Viikon aikana opit tuntemaan miten kehosi rentoutuu ja huomaat aistivasi itseäsi sisältä käsin paremmin. Keskittymiskykysi kasvaa ja stressitasosi laskee. Pystyt kohdistamaan omaan tapaasi toimia enemmän tarkkailua ja hyödyntämään helppoja ajatusmalleja ja harjoitteita joilla saat aikaan sisäisen balanssin. Kurssi on suunniteltu kestämään 4 viikkoa. Voit käydä kurssin itsellesi sopivassa tahdissa.

 • OHJATTUJA VIDEOITA. Saat käyttöösi neljälle viikolle suunnitellun ohjelman opastetuilla videoilla.

 • KURSSITEHTÄVIÄ. Kurssin aikana täytät päiväkirjaa, vastailet kysymyksiin ja harjoittelet tietoista läsnäoloa erilaisten harjoitusten avulla.

 • MODUULI 1 KEHON SKANNAUS. Opit aistimaan herkemmin mitä kehossasi oikeasti tapahtuu.

 • MODUULI 2 KEHON LÄMMITYS. Opit aloittamaan päiväsi täynnä virtaa.

 • MODUULI 3 SISÄINEN RAKKAUS. Opit tuntemaan mitä rakkaus merkitsee sinulle.

 • MODUULI 4 KEHO- MIELI YHTEYS. Opit käyttämään keho-mieli yhteyttä.

Hinta: 125€ (sis. Alv.)

Tilaa kurssi alla olevasta linkistä. Harjoittele viikon ohjatun videon kanssa päivittäin, kunnes teema vaihtuu ja tee viikon tehtävät. Näin saat rutiinia ja käytännön kokemusta kehosi toimintatavoista ja ajatusmalleistasi.

Ohjaajan kurssilla toimii :

Emily Räisänen

Holistic Healer

Mm. Hengitys Ohjaaja, Henkinen Valmentaja ja Kehotietoisuus Ohjaaja, joka on perehtynyt erilaisiin Energia Lääketiede ja Holistisiin Menetelmiin, jotka vaikuttavat kokonaisvaltaiseen Kehon ja Mielen hyvinvointiin monella eri tasolla.

Kirjoittanut Kirjan: The Hardest Thing- a Journey to personal Freedom