Tietoinen Hengittäminen

Tietoinen Hengittäminen

Seuraava kurssi: ilmoitetaan mahdollisimman pian

Paikka: Breathwork Finland, Kämnerinkuja 4 (Maatullinkujan puolella lähellä Päiväkoti Pikku Prinssiä), 00750 Helsinki

Mitä jos aloittaisit uuden tavan, joka palvelee sinua monella tasolla? Päivän aikana huomiomme kiinnittyy moneen eri suuntaan tiedostamattamme. Erilaiset tapahtumat, ihmisten väliset kohtaamiset ja tiedostamattomat impulsimme muokkaavat päiviemme kulkua opittujen käyttäytymismallien mukaan. Monet näistä opituista toiminnoista vaikuttavat meihin negatiivisesti tietämättämme. Toimimme ikään kuin autopilotilla, vaikka meidän kuuluisi ohjata.

Hengitämme koko ajan. Suurimman osan ajasta olemme kuitenkin täysin tiedostamattomia siitä mitä meissä oikeastaan tapahtuu ennen, kun kohtaamme voimakkaampia tuntemuksia kuten voimakasta stressiä, joka ilmoittaa meille, että on aika levätä.

Haluaisitko oppia kuuntelemaan kehoasi ja tunnistamaan tapasi ja haluaisitko oppia tuomaan lisää tietoisuutta hengitykseesi, jonka avulla voit murtaa vanhat tapasi toimia? Kun tuot lisää tietoisuutta hengittämiseesi energiasi alkaa lisääntymään monella tasolla ja saat aikaan voimaantumista kokonaisvaltaisesti fyysisesti, emotionaalisesti, psyykkisesti ja henkisesti.

Hei, olen Emily Räisänen ja olen matkani varrella tutustunut lukuisiin erilaisiin menetelmiin laajentaakseni tietoisuutta ja tuodakseni kokonaisvaltaisesti voimaannuttavia menetelmiä myös sinun polkusi tueksi.

Uskon, että jokaisella meistä on kyky päästä kiinni tilaan jossa olemme luonnollisesti, rauhassa ja kytkeytyneenä sisäiseseen hyvinvointiin.

Aloittaessasi tietoisen hengittämisen muutat tietoista olemustasi monessa eri tilanteessa ja pystyt tarkastelemaan ei palvelevia tapojasi täysin uudesta näkökulmasta. Monelle tämä harjoittelu on elämää muuttava. Yhdistän tietoisen hengittämisen kurssilla myös kokemustani henkisestä valmetamisesta, ihmisen mielen toiminnasta ja energioidemme hallinnasta ja yhdessä avaamme oman elämäsi mahdollisuuksia ja rakennamme voimaa sisältäpäin.

Kun olemme rentoutuneita me nukahdamme. Niin voimakasta oman itsensä kanssa oleminen on. Tietoisen hengittämisen tuella opettelemme rentoutumaan hyvään oloon ja antamaan itsellemme lupa nauttia elämästä. Me kaikki osaamme tämän taidon ja opimme tuomaan tämän jokaiseen hetkeen. Sillä on valtava merkitys. Joskus olemme tiedostamattomia, että tällaisia hyviä ja vapaita tuntemuksia voi edes kokea ja meillä ei ole kokemuksia siitä, jotka tukisivat sen olemassaoloa. Tietoisen hengityksen avulla opimme ajamaan mielemme ohi ja kuuntelemaan itseämme syvältä. Se on kuin silta, joka johtaa uuteen maailmaan. Ja meidän on aika ottaa elämässämme askelia kohti uutta, ihanampaa ja kaikinpuolin vapaampaa elämää.

Kun luet tämän tekstin jokin sinussa kertoo, että tätä olit etsimässä. Mikä se on? Sisälläsi on valtavasti voimaa ja potentiaalia, johon olet hetkittäin päässyt käsiksi. Kutsutaan tätä intuitioksi. Luota siihen ja tule mukaan turvallisesti ohjattuna kokemaan jotain mitä et mahdollisesti ole aiemmin kokenut. Samalla aloitat täysin uuden askeleen elämässäsi.

Tietoinen Hengittäminen

Paikka: Breathwork Finland, Kämnerinkuja 4 (Maatullinkujan puolella lähellä Päiväkoti Pikku Prinssiä), 00750 Helsinki

Hinta:150€

Kahvi ja tee tarjolla 10.30 alkaen. Saavuthan ajoissa. Aloitamme päivän klo:11 tietoisen läsnäolon harjoitteilla ja suljemme silloin oven, jotta voimme keskittyä harjoituksiin rauhassa.

Päivä sisältää erilaisia hengitysharjoituksia. Opettelemme kuuntelemaan itseämme ja tuomaan siitä seurannut tietoisuus arkipäiviimme. Laajennamme yhdessä tietoisuuttamme ja harppaamme eteenpäin omassa henkisessä kasvussamme.

Tällä kurssilla otamme ohjat omiin käsiimme ja vaikutamme positiivisesti kasvattamalla mukavuutta, vapautta, rauhaa ja hyvää oloa sisällämme, jotta voimme nauttia kehomme ja mielemme välisestä suhteesta enemmän.

Ennen kaikkea pidämme hauskaa ja nautimme hengityksen tuomasta kokemuksesta ja yhteisestä ajasta.

Mitä Mukaan?

Ota mukaan avoin mieli, mahdollisesti pientä evästä tarpeesi mukaan, lämpimät sukat ja rento positiivinen asenne uutta kohtaan. Tiloistamme löytyy jääkaappi, sekä mikro omia eväitä varten.

Muuta:

Opit tiedostamaan hengitystapojasi ja avaamaan uusia paremmin palvelevia tapoja hengitykseesi.

Opit laajentamaan tietoisuuttasi käyttämällä hengitystä.

Opit käsittelemään sisäisiä tuntemuksiasi ja löytämään avaimia elämääsi hengityksen kautta samalla keskittymään henkiseen kasvuusi monella tasolla.

Hengittäminen on meille jokaiselle aina uusi kokemus jokaisella kerralla.

Tervetuloa Mukaan!

Ohjaaja: Emily Räisänen

Mm. Hengitys Ohjaaja, Henkinen Valmentaja ja Kehotietoisuus Ohjaaja, joka on perehtynyt erilaisiin Energia Lääketiede ja Holistisiin Menetelmiin, jotka vaikuttavat kokonaisvaltaiseen Kehon ja Mielen hyvinvointiin monella eri tasolla.

Kirjoittanut Kirjan: The Hardest Thing- a Journey to personal Freedom

Ohjaaja: Tomi Räisänen

Mm. Sertifioitu Wim Hof Method Kouluttaja, Hengitysvalmentaja, valmentaja ja fysioterapeutti.


Emily

Emily on monipuolinen osaaja kehon ja mielen yhteyden tutkimisessa ja pitää erityisesti mielen hiljentämisestä. Emily ohjaa ihmisiä laajentamaan ajatusmaailmaansa ja tukee kasvun ja muutoksen vaiheessa kulkemaan omaa sisäistä polkua työskentelemällä mahdollisten esteiden parissa, sekä tasapainottaa monipuolisesti kehon-mielen ja henkisen hyvinvoinnin välistä yhteyttä.

Emily käyttää työssään monia menetelmiä, joiden avulla sisäiset solmusi aukeavat tehokkaammin, löydät omat voimavarasi ja näin parannat elämäsi laatua. Hän työskentelee kehon, mielen ja henkisen hyvinvointisi kaikilla alueilla ja hahmottaa maailmaa kokonaisvaltaisesta näkökulmasta.

Emily on laaja-alaisesti kouluttautunut tutkien erilaisia tapoja ajatella ja olla ajattelematta. Emilyn mielessä luovuus syntyy hiljaisuudessa ja parhaat ideat tulevat menemällä suoraan haasteiden läpi taakse katsomatta.

Emily on opiskellut erilaisten ohjaajien ja menetelmien parissa ympäri maailmaa. Emily on tutustunut moniin vaihtoehtoisiin menetelmiin ja poiminut niistä parhaat työvälineet sinun polkusi tueksi.

Emilyn ohjauksessa pääset turvallisesti kokeilemaan rajojasi ja etsimään todellisen sisäisen voimasi. 

Emily on myös erikoistunut hengitystekniikoihin, jotka muuttavat käsitystäsi omasta itsestäsi ja hyödyntää näitä tekniikoita, sekä elimistön fyysisiä, psyykkisiä ja emotionaalisia tukoksia vapauttavia menetelmiä valmennuksessaan…

… ja kyllä tämä kaikki voi olla sinulle hyvin outo kokemus, mutta jos teemme aina asioita omasta mukavuusalueesta käsin emme löydä uusia asioita elämäämme.

Haluatko jotain uutta, tutkia sisäistä rauhan tunnetta ja syvintä olemustasi? Kanssani pystyt tekemään tätä hyvässä seurassa ja turvallisesti ohjattuna.

Tomi

Tomi on sertifioitu Wim Hof Method kouluttaja, hengitysvalmentaja, valmentaja, fysioterapeutti ja pellehyppääjä.

Entisenä ammattiurheilijana ja vielä nykyisenäkin extreme lajien harrastajana Tomi on tutustunut oman kehon ja mielen toimintaan lapsuudesta asti. Tomi on työskennellyt pitkän urheilu-uran jälkeen 13 vuoden ajan terveydenhuollon parissa, jossa hän on aktiivisesti etsinyt uusia keinoja ihmisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Tomi on valmentanut ja toiminut fysioterapeuttina eri lajien parissa kansainvälisten huippujen kanssa eri puolilla maailmaa ja auttanut ihmisiä kuntoutumaan niin siviili kuin työympäristössäkin. Tähänastisen hienon matkan aikana kuitenkin jokin ratkaiseva linkki on tuntunut puuttuvan. 

Löydettyään tietoisen hengityksen ja hengityksen tarkkailun hänelle aukesi täysin uusi mahdollisuuksien maailma… Maailma, jossa entisiä kuviteltuja fyysisiä, psyykkisiä ja emotionaalisia rajoja ei tunnu olevan. 

Tomin ohjauksessa pääset turvallisesti sukeltamaan syvälle ihmisen fysiologiaan ja kokemaan jotain mitä et luultavasti vielä ole tähän asti kokenut… tai ehkä olet, mutta se on saattanut hyvinkin unohtua vuosien saatossa. 

Mitä tarkoittaa olla oikeasti rentona? Miten voi olla stressaamatta? Miten uskaltaa olla oma itsensä välittämättä muiden mielipiteistä? Miten elää kivutonta elämää? Miten saada maksimi suorituksesta vielä enemmän irti ja palautua siitä myös ennätys nopeasti? Miten parantaa unen laatua ja vähentää kuorsaamista? 

Breathwork (hengitysvalmennus) on sana joka antaa näihin kysymyksiin vastauksia. Näitä vastauksia pääset omin tuntemusten ja kokemusten kautta Tomin hyvissä, turvallisissa ohjauksessa ratkomaan.