Hengitys Retriitti

HUOM! Ilmoittautuminen on päättynyt!

All- Inclusive Viikonloppu

Syö hyvin ja nauti olostasi! Viikonloppu sisältää All-Inclusive majoituksen, ruokailut ja ohjatun ohjelman kauniissa ympäristössä ja loistavassa seurassa. Liiku, hengitä, rentoudu, rauhoitu ja syö hyvin!

Ohjattua Toimintaa

Rentoudu, lepää ja energisoi itsesi täysin tällä uudistavalla kokemuksella. Tule sellaisena, kun olet ja lähde sellaisena, kun haluat. Ohjattua toimintaa riittää juuri sopivasti pistämään koko keho, mieli ja sisäinen hyvinvointi uuteen kuntoon.

Mahdollisuus Rentoutua

Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus myös omaan rauhaan ja yksinoloon tai kokemusten jakamiseen muiden osallistujen kanssa.

”Emilyn ja Tomin vetämä hengitys retriitti oli yksi elämäni merkityksellisimmistä kokemuksistani ja oppimani harjoitukset retriitin aikana syvensivät ja vahvistivat itsetuntemustani sekä kykyäni olla täysin läsnä tässä hetkessä. Harjoitukset olivat monipuoliset ja erittäin tehokkaat. Ohjelma oli toteutettu tavalla jossa oli paljon omaa aikaa harjoitusten sisäistämiseen sekä omaan rentoutumiseen. Mahtava viikonloppu,tunnelma ja läsnäolo Tomin, Emilyn ja muiden kurssilaisten kanssa jää ikuisesti muistooni ja sydämeeni. Suosittelen!!!” – Sanna Kettunen

All-Inclusive

Hengitys Retriitti

16. – 18.9.2022

HUOM! Ilmoittautuminen on päättynyt!

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen viikonloppu elämykseen. Viikonloppu tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia ohjatusta harjoittelusta loistavien ohjaajien ja kurssilaisten kanssa, All-Inclusive majoituksen ruokailuineen ja riittävästi omaa aikaa myös yksin omasta rauhasta nauttimiseen ja lepäämiseen. Tämä on viikonloppu sinulle, joka haluat irtautua arjesta ja samalla kokonaisvaltaisesti tuoda hyvinvointia elämääsi. 

Ohjaajat Tomi Räisänen ja Emily Räisänen haluavat tarjota sinulle kokemuksia menetelmistä, joista he ovat eniten hyötyneet oman hengitysharjoittelunsa myötä ja samalla ohjata sinua kohti säännöllisempään rentouden ja rauhan luomiseen jokaisena päivänä.

Koemme viikonlopun aikana erilaisia syviä harjoituksia keho-mieli yhteyden luomiseen, oman kehon, mielen ja energian tasapainottamiseen ja omaan henkiseen kehitykseen. Tutustumme itseemme ja siihen miten voimme paremmin löytää vastauksia sisältämme. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tällaisesta harjoittelusta riittää, että olet avoin uusille kokemuksille.

Viikonloppu tuo sinulle mahdollisuuden pysähtyä, nauttia, pitää hauskaa ja kokea itsesi kokonaisuutena. Kaikki on valmiiksi suunniteltuna, ohjattuna ja toteutettuna. Sinun tehtäväsi on vain olla paikalla ja kokea se.

Retriitti sisältää:

  • Saapuminen perjantaina klo:14.30, Lähtö sunnuntaina n.klo:12-14 välissä lounaan jälkeen.
  • Majoituksen tilavassa huvilassa ( max. 2 hkl / huone), jossa ohjattu ohjelma tapahtuu myös, joten sinun ei tarvitse muuta, kun saapua olohuoneeseen ja nauttia erilaisista ohjatuista harjoitteista.
  • Aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan ohjelman mukaan.
  • Mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta yksin tai yhdessä muiden kurssilaisten kanssa.
  • Mahdollisuus jakaa kokemuksia muiden kanssa.
  • Ohjattuja harjoituksia mielettömän hyvän sisäisen olotilan tueksi
  • Ohjattuja aamuhetkiä, jotka avaavat hyvinvointiasi enemmän, kun uskoitkaan.

Kenelle?

Sinulle, joka haluat ottaa irti arjesta ja kokea mitä saadaan aikaiseksi, kun todella rentoutetaan keho ja mieli, sekä nautitaan luonnosta, hyvästä ruoasta, hengityksen palauttavasta, energisoivasta ja täysin rentouttavasta vaikutuksesta ja lämpimästä yhteisestä olosta.

Sinulle, joka tutkit omaa henkistä polkuasi ja haluat löytää keinoja puhdistaa ajatukset, tunteet ja erilaiset elämän tapahtumat luodaksesi jotain uutta.

Sinulle, joka haluat kokemuksia syvästä todellisesta olemuksestasi ja kääntyä sisäänpäin.

Sinulle, joka etsit syviä vastauksia elämästäsi ja haluat tutkia mahdollisuuksiasi turvallisesti ohjattuna.

Retriitti ei sovi sinulle mikäli olet raskaana, sinulla on mielenterveys ongelmia, sinulla on epilepsia tai sydän- ja verisuoni tauteja.Olethan yhteydessä tarvittaessa terveydentilaasi liittyvistä asioista ennen ilmoittautumista: tomi@breathwork.fi

Ruokailut:

Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan ravintolasalissa päivittäin. Ravinto on äärimmäisen tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa niin toimistotyöntekijälle kuin huippu-urheilijallekin. Eerikkilän ravintola tarjoaa puhdasta hämäläistä lähiruokaa. Keittiö käyttää pääosin paikallisten tuottajien raaka-aineita ja kunnioittaen aitoja makuja. Ruoka on monipuolista ja erikoisruokavaliot huomioidaan ilmoittautumisen yhteydessä. Retriittiin kuuluu ohjelman mukaiset ruokailut.

Missä?

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370 Eerikkilä (Tammela)

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelan kunnassa. Lähin kaupunki, Forssa, sijaitsee n. 20 km:n päässä. Sinne on vain reilun tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulta, Turusta ja Tampereelta.

Varattuna oma mökki tapahtumaa varten, jossa kurssilaiset majoittuvat ja päiväohjelma järjestetään.Viikonlopun osallistujamäärä on rajattu.

Omalla autolla

Helsingistä:
Porintietä (valtatie 2) n. 100 km. 15 km ennen Forssaa hyvät opasteet oikealle, joista opistolle 4 km.

Turusta:
Forssan tietä (valtatie 10) Jokioisiin, josta Helsingin suuntaan (valtatie 2) n. 15 km ja opasteet vasemmalle, josta opistolle 4 km.

Porista:
Helsingin tietä (valtatie 2) n. 145 km, opasteet vasemmalle ja opistolle 4 km.

Tampereelta:
Turun suuntaan (valtatie 3 ja Lempäälästä valtatie 9), Humppilasta Helsingin suuntaan (valtatie 2) n. 35 km, josta opasteet vasemmalle ja 4 km opistolle.

Hämeenlinnasta:
Turun suuntaan (valtatie 10) Riihimäen tien risteyksestä vasemmalle (kantatie 54), ajetaan n. 4 km, käännytään oikealle (Porras), ajetaan n. 25 km ja oikealle 1 km.

Lahdesta:
Forssan tietä Riihimäen ja Lopen ohitse Vojakkalan risteykseen, jossa tienviitta Porras. Tätä tietä n. 25 km ja opasteet oikealle, josta opistolle 1 km.

Julkiset liikenneyhteydet

Linja-auto:
Lähin linja-autopysäkki on neljän kilometrin päässä sijaitseva Eerikkilän tiehaara, joka löytyy Matkahuollon aikatauluhausta. Pysäkki sijaitsee Helsinki-Pori valtatien varrella (VT2), jolle hyvät yhteydet Helsingin ja Porin suunnasta. Eerikkilän henkilökunta noutaa asiakkaat Eerikkilän tienhaaran pysäkiltä, noutotarpeesta ilmoitettava hyvissä ajoin etukäteen asiakaspalveluun. Lähimmälle linja-autoasemalle, Forssaan, on matkaa 20 kilometriä.

Matkahuolton aikatauluhaku

Peruutus ehdot:

Ilmoittautuminen ja maksu on sitova ja lasku lähetetään sinulle ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli sinulle tulee esteitä olethan yhteydessä välittömästi. Paikkoja on rajoitettu määrä.

Retriitin järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia ohjelmaan ja HengitysRetriitin järjestelyihin mikäli tilanne niin vaatii. Jos järjestäjä joutuu perumaan tapahtuman rahat palautetaan 100%.

Lisätietoja voit kysyä tarvittaessa: info@breathwork.fi

ILMOITTAUDU MUKAAN:

All-Inclusive

Hengitys Retriitti

16. – 18.9.2022

Hinta: 549,00€ ( sis. Alv.)

Sisältää: Majoituksen tilavassa huvilassa ( max. 2 hkl / huone). Ohjattua ohjelmaa koko viikonlopulle. Aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan ohjelman mukaan.