Hengitys Retriitti

All- Inclusive Viikonloppu

Syö hyvin ja nauti olostasi! Viikonloppu sisältää All-Inclusive majoituksen, ruokailut ja ohjatun ohjelman kauniissa ympäristössä ja loistavassa seurassa. Liiku, hengitä, rentoudu, rauhoitu ja syö hyvin!

Ohjattua Toimintaa

Rentoudu, lepää ja energisoi itsesi täysin tällä uudistavalla kokemuksella. Tule sellaisena, kun olet ja lähde sellaisena, kun haluat. Ohjattua toimintaa riittää juuri sopivasti pistämään koko keho, mieli ja sisäinen hyvinvointi uuteen kuntoon.

Mahdollisuus Rentoutua

Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus myös omaan rauhaan ja yksinoloon tai kokemusten jakamiseen muiden osallistujen kanssa.

Lisäksi tarjolla on mahdollisuus yksityiseen hengitysohjaukseen Tomin kanssa tai koko kehon ja mielen energioita tasapainottavaan hoitoon Emilyn kanssa. ( Huom! Paikat ovat rajalliset )

”Emilyn ja Tomin vetämä hengitys retriitti oli yksi elämäni merkityksellisimmistä kokemuksistani ja oppimani harjoitukset retriitin aikana syvensivät ja vahvistivat itsetuntemustani sekä kykyäni olla täysin läsnä tässä hetkessä. Harjoitukset olivat monipuoliset ja erittäin tehokkaat. Ohjelma oli toteutettu tavalla jossa oli paljon omaa aikaa harjoitusten sisäistämiseen sekä omaan rentoutumiseen. Mahtava viikonloppu,tunnelma ja läsnäolo Tomin, Emilyn ja muiden kurssilaisten kanssa jää ikuisesti muistooni ja sydämeeni. Suosittelen!!!” – Sanna Kettunen

All-Inclusive

Hengitys Retriitti

Tulossa 2022. Päivämäärät julkaistaan myöhemmin.

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen viikonloppu elämykseen. Viikonloppu tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia ohjatusta harjoittelusta loistavien valmentajien ja kurssilaisten kanssa, All-Inclusive majoituksen ruokailuineen ja riittävästi omaa aikaa myös yksin omasta rauhasta nauttimiseen ja lepäämiseen. Tämä on viikonloppu sinulle, joka haluat irtautua arjesta ja samalla kokonaisvaltaisesti tuoda hyvinvointia elämääsi. 

Ohjaajat Tomi Räisänen ja Emily Räisänen haluavat tarjota sinulle kokemuksia, joista he ovat eniten hyötyneet oman hengitysharjoittelunsa myötä ja samalla ohjata sinua kohti säännöllisempään rentouden ja rauhan luomiseen jokaisena päivänä.

Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus heittää taka-alalle tittelit, roolit ja stressin aiheuttajat elämässäsi ja pääset oikeasti nauttimaan siitä miten rennoksi ja samalla energiseksi itsensä voikaan saada.

Jokainen hengityshetki palauttaa meitä yhä enemmän elimistömme luonnolliseen tilaan ja samalla tuo meille valtavasti terveydellisiä hyötyjä niin fyysisesti, kuin henkisestikkin. Samalla luomme vastustuskykyymme supervoimat hengityksen avulla, joka innostaa meitä toimimaan säännöllisesti kehon ja mielen tasapainoa huomioiden myös arjessa.

Viikonloppu tuo sinulle mahdollisuuden pysähtyä, nauttia ja pitää hauskaa kaikki valmiiksi suunniteltuna. Sinun tehtäväsi on vain olla paikalla ja kokea se.

”Emilyn ja Tomin vetämä hengitys retriitti oli yksi elämäni merkityksellisimmistä kokemuksistani ja oppimani harjoitukset retriitin aikana syvensivät ja vahvistivat itsetuntemustani sekä kykyäni olla täysin läsnä tässä hetkessä. Harjoitukset olivat monipuoliset ja erittäin tehokkaat. Ohjelma oli toteutettu tavalla jossa oli paljon omaa aikaa harjoitusten sisäistämiseen sekä omaan rentoutumiseen. Mahtava viikonloppu,tunnelma ja läsnäolo Tomin, Emilyn ja muiden kurssilaisten kanssa jää ikuisesti muistooni ja sydämeeni. Suosittelen!!!”
– Sanna Kettunen

Retriitti sisältää:

  • Majoituksen tilavassa mökissä, jossa ohjattu ohjelma tapahtuu myös, joten sinun ei tarvitse muuta, kun saapua olohuoneeseen ja nauttia erilaisista ohjatuista harjoitteista.
  • Aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan ohjelman mukaan.
  • Mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta yksin tai yhdessä muiden kurssilaisten kanssa.
  • Mahdollisuus jakaa kokemuksia muiden kanssa.
  • Ohjattuja harjoituksia mielettömän hyvän sisäisen olotilan tueksi hengittämällä hyvää oloa koko kehoon.
  • Ohjattuja aamuhetkiä, jotka avaavat hyvinvointiasi enemmän, kun uskoitkaan.
  • Mahdollisuuden myös yksityiseen hengitysohjaukseen( Huom! Paikat ovat rajalliset)

Kenelle?

Sinulle, joka haluat ottaa irti arjesta ja kokea mitä saadaan aikaiseksi, kun todella rentoutetaan keho ja mieli, sekä nautitaan luonnosta, hyvästä ruoasta, hengityksen palauttavasta, energisoivasta ja täysin rentouttavasta vaikutuksesta ja lämpimästä yhteisestä olosta.

Olethan yhteydessä tarvittaessa terveydentilaasi liittyvistä asioista ennen ilmoittautumista: tomi@breathwork.fi

Ruokailut:

Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan ravintolasalissa päivittäin. Ravinto on äärimmäisen tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa niin toimistotyöntekijälle kuin huippu-urheilijallekin. Eerikkilän ravintola tarjoaa puhdasta hämäläistä lähiruokaa. Keittiö käyttää pääosin paikallisten tuottajien raaka-aineita ja kunnioittaen aitoja makuja. Ruoka on monipuolista ja erikoisruokavaliot huomioidaan ilmoittautumisen yhteydessä. Retriittiin kuuluu ohjelman mukaiset ruokailut.

Missä?

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370 Eerikkilä (Tammela)

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelan kunnassa. Lähin kaupunki, Forssa, sijaitsee n. 20 km:n päässä. Sinne on vain reilun tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulta, Turusta ja Tampereelta.

Varattuna oma mökki tapahtumaa varten, jossa kurssilaiset majoittuvat ja päiväohjelma järjestetään.Viikonlopun osallistujamäärä on rajattu.

Omalla autolla

Helsingistä:
Porintietä (valtatie 2) n. 100 km. 15 km ennen Forssaa hyvät opasteet oikealle, joista opistolle 4 km.

Turusta:
Forssan tietä (valtatie 10) Jokioisiin, josta Helsingin suuntaan (valtatie 2) n. 15 km ja opasteet vasemmalle, josta opistolle 4 km.

Porista:
Helsingin tietä (valtatie 2) n. 145 km, opasteet vasemmalle ja opistolle 4 km.

Tampereelta:
Turun suuntaan (valtatie 3 ja Lempäälästä valtatie 9), Humppilasta Helsingin suuntaan (valtatie 2) n. 35 km, josta opasteet vasemmalle ja 4 km opistolle.

Hämeenlinnasta:
Turun suuntaan (valtatie 10) Riihimäen tien risteyksestä vasemmalle (kantatie 54), ajetaan n. 4 km, käännytään oikealle (Porras), ajetaan n. 25 km ja oikealle 1 km.

Lahdesta:
Forssan tietä Riihimäen ja Lopen ohitse Vojakkalan risteykseen, jossa tienviitta Porras. Tätä tietä n. 25 km ja opasteet oikealle, josta opistolle 1 km.

Julkiset liikenneyhteydet

Linja-auto:
Lähin linja-autopysäkki on neljän kilometrin päässä sijaitseva Eerikkilän tiehaara, joka löytyy Matkahuollon aikatauluhausta. Pysäkki sijaitsee Helsinki-Pori valtatien varrella (VT2), jolle hyvät yhteydet Helsingin ja Porin suunnasta. Eerikkilän henkilökunta noutaa asiakkaat Eerikkilän tienhaaran pysäkiltä, noutotarpeesta ilmoitettava hyvissä ajoin etukäteen asiakaspalveluun. Lähimmälle linja-autoasemalle, Forssaan, on matkaa 20 kilometriä.

Matkahuolton aikatauluhaku

Hinta: 549,00€ (sis. alv.)

Sisältää majoituksen ja ruokailun jokaiselle päivälle ohjelman mukaisesti, sekä ohjatut harjoitteet.

Yksityistä ohjausta tarjolla lisähintaan 124,00€. Paikkoja rajoitetusti. Olethan yhteydessä info@breathwork.fi mikäli haluat varata kurssin lisäksi yksityisohjausta.

Peruutus ehdot:

Lasku lähetetään sinulle ilmoittautumisen jälkeen.

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten pyydämme ystävällisesti varmistamaan paikkasi maksamalla laskusi ajoissa.

Kurssin järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia ohjelmaan ja Hengitys Retriitin järjestelyihin mikäli tilanne niin vaatii.

Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja voit kysyä tarvittaessa: info@breathwork.fi

Ohjaajat:

Tomi Räisänen

One Sky International Breath Mastery Practitioner, Certified Wim Hof Method Level-2 Instructor, Physiotherapist, Manual Therapist

Contact: tomi@breathwork.fi

Emily Räisänen

Teacher of Intuitive and Spiritual Arts, Energy Healing and Body-Mind Awareness. Breathmastery Practitioner. Explorer of Life and Beyond.

Contact: emily@breathwork.fi

Ilmoittaudu Mukaan!

Ilmoittautuminen on päättynyt!

Seuraava retriitti vuonna 2022. Uuden retriitin aikataulu tulossa myöhemmin.