Emily

EMILY RÄISÄNEN

Hengitys Ohjaaja/ Henkinen Valmentaja/ Kehotietoisuus Ohjaaja

Saatat tavata kursseilla myös toisen ohjaajamme Emilyn. Emily on monipuolinen osaaja kehon ja mielen yhteyden tutkimisessa ja pitää erityisesti mielen hiljentämisestä. Emily ohjaa ihmisiä laajentamaan ajatusmaailmaansa ja tukee kasvun ja muutoksen vaiheessa kulkemaan omaa sisäistä polkua työskentelemällä mahdollisten esteiden parissa, sekä tasapainottaa monipuolisesti kehon-mielen ja henkisen hyvinvoinnin välistä yhteyttä.

Emily käyttää työssään monia menetelmiä, joiden avulla sisäiset solmusi aukeavat tehokkaammin, löydät omat voimavarasi ja näin parannat elämäsi laatua. Hän työskentelee kehon, mielen ja henkisen hyvinvointisi kaikilla alueilla ja hahmottaa maailmaa kokonaisvaltaisesta näkökulmasta.

Emily on laaja-alaisesti kouluttautunut tutkien erilaisia tapoja ajatella ja olla ajattelematta. Emilyn mielessä luovuus syntyy hiljaisuudessa ja parhaat ideat tulevat menemällä suoraan haasteiden läpi taakse katsomatta.

Emily on opiskellut erilaisten ohjaajien ja menetelmien parissa ympäri maailmaa. Emily on tutustunut moniin vaihtoehtoisiin menetelmiin ja poiminut niistä parhaat työvälineet sinun polkusi tueksi.

Emily on erikoistunut hengitystekniikoihin, jotka muuttavat käsitystäsi omasta itsestäsi ja hyödyntää näitä tekniikoita, sekä elimistön fyysisiä, psyykkisiä ja emotionaalisia tukoksia vapauttavia menetelmiä valmennuksessaan.

Haluatko jotain uutta ja syventyä oman itsesi henkiseen kehittämiseen turvallisesti ohjattuna?

Emilyn ohjauksessa pääset turvallisesti kokeilemaan rajojasi ja etsimään todellisen sisäisen voimasi… ja kyllä tämä kaikki voi olla sinulle hyvin outo kokemus, mutta jos teemme aina asioita omasta mukavuusalueesta käsin emme löydä uusia asioita elämäämme.

Ota yhteyttä: emily@breathwork.fi

Tutustu myös: emilyraisanen.com