Emily

”Ei ole mitään kauniinpaa, kun nähdä kuinka ihmiset löytävät todelliset kykynsä ja näkevät asioita monipuolisemmin. Olen valtavan onnellinen nähdessäni kuinka muuttamalla yksinkertaisia ajatusmalleja ja opettelemalla kuuntelemaan kehoamme löydämme sisältämme vapauden. Olen kiitollinen saadessani olla mukana matkallasi.”

-Emily Räisänen-

EMILY

Mm. Hengitys Ohjaaja, Henkinen Valmentaja ja Kehotietoisuus Ohjaaja, joka on perehtynyt erilaisiin Energia Lääketiede ja Holistisiin Menetelmiin, jotka vaikuttavat kokonaisvaltaiseen Kehon ja Mielen hyvinvointiin monella eri tasolla.

Kirjoittanut Kirjan: The Hardest Thing- a Journey to personal Freedom

Emily

Emily on monipuolinen osaaja kehon ja mielen yhteyden tutkimisessa ja pitää erityisesti mielen hiljentämisestä. Emily ohjaa ihmisiä laajentamaan ajatusmaailmaansa ja tukee kasvun ja muutoksen vaiheessa kulkemaan omaa sisäistä polkua työskentelemällä mahdollisten esteiden parissa, sekä tasapainottaa monipuolisesti kehon-mielen ja henkisen hyvinvoinnin välistä yhteyttä.

Emily käyttää työssään monia menetelmiä, joiden avulla sisäiset solmusi aukeavat tehokkaammin, löydät omat voimavarasi ja näin parannat elämäsi laatua. Hän työskentelee kehon, mielen ja henkisen hyvinvointisi kaikilla alueilla ja hahmottaa maailmaa kokonaisvaltaisesta näkökulmasta.

Emily on laaja-alaisesti kouluttautunut tutkien erilaisia tapoja ajatella ja olla ajattelematta. Emilyn mielessä luovuus syntyy hiljaisuudessa ja parhaat ideat tulevat menemällä suoraan haasteiden läpi taakse katsomatta.

Emily on opiskellut erilaisten ohjaajien ja menetelmien parissa ympäri maailmaa. Emily on tutustunut moniin vaihtoehtoisiin menetelmiin ja poiminut niistä parhaat työvälineet sinun polkusi tueksi.

Emilyn ohjauksessa pääset turvallisesti kokeilemaan rajojasi ja etsimään todellisen sisäisen voimasi.

Emily on myös erikoistunut hengitystekniikoihin, jotka muuttavat käsitystäsi omasta itsestäsi ja hyödyntää näitä tekniikoita, sekä elimistön fyysisiä, psyykkisiä ja emotionaalisia tukoksia vapauttavia menetelmiä valmennuksessaan…

… ja kyllä tämä kaikki voi olla sinulle hyvin outo kokemus, mutta jos teemme aina asioita omasta mukavuusalueesta käsin emme löydä uusia asioita elämäämme.

Haluatko jotain uutta, tutkia sisäistä rauhan tunnetta ja syvintä olemustasi? Kanssani pystyt tekemään tätä hyvässä seurassa ja turvallisesti ohjattuna.

Myös yksityistä ohjausta

Haluatko kursseja tai tunteja yksityisesti tai yrityksellesi?

Ota Yhteyttä