BREATHE LYHYTKURSSI

KURSSILLE KIRJAUTUMINEN

Jos sinulla on jo tämä kurssi pääset helposti kirjautumaan tästä linkistä.

BREATHE LYHYTKURSSI tarjoaa nopean ja tehokkaan keinon mm. stressin lieventämiseen ja elimistön tärkeiden toimintojen tasapainottamiseen, rauhoittamiseen sekä aktivoimiseen. Kun oma hengitys otetaan tietoisesti käyttöön, avautuu portti oman fysiologian, tunteiden sekä reaktioiden hallintaan ja säätelyyn. Hengitys on jokaisen oma SUPERVOIMA!

Autonominen hermosto säätelee kaikkia elintärkeitä toimintojamme kuten sydämen, aivojen, verenkiertoelimistön, hormonijärjestelmän ja immuunijärjestelmän toimintaa. Automaattisiin toimintoihin lukeutuu myös hengittäminen. Sen lisäksi, että hengittäminen on automaattista toimintaa, on se myös täysin meidän oman hallinnan alaisena. Muuttamalla tyyliämme hengittää voimme säätää autonomisen hermoston toimintaa, vaikuttaa terveyteemme ja omiin toimintamalleihin, tunteisiin ja reaktioihin. 

BREATHE LYHYTKURSSI tarjoaa opetusvideoiden avulla helpon lähestymisen hengityksen harjoitteluun. Lyhytkurssilla opit ymmärtämään teoriassa ja käytännössä miten hengitys liittyy autonomisen hermoston toimintaan ja miten voit säädellä hermoston toimintaa haluamallasi tavalla. 

Tällä kurssilla opit oman hengityksen avulla hetkessä tasapainottamaan, rahoittamaan ja aktivoimaan kehosi ja mielesi. Kurssin oppeja voit hyödyntää heti ja ne ovat toteutettavissa milloin ja missä tahansa. 

OHJAAJA : TOMI RÄISÄNEN

BREATHE LYHYTKURSSIN SISÄLTÖ:

Kurssissa on neljä osaa, jotka käsittelevät erilaisia tapoja säädellä kehon toimintoja ja opit samalla myös ohjaamaan oman mielesi toimintaa hengityksen avulla. Ilmoittauduttuasi kurssille Osa 1 avautuu sinulle ensimmäisenä. Loput kurssin osat avautuvat järjestyksessä sen jälkeen, kun olet päässyt edellisen osan loppuun. BREATHE LYHYTKURSSI on käytössäsi 1 vuoden ajan ostopäivästä lähtien. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen olethan yhteydessä: tomi@breathwork.fi

Osa 1 HERMOSTON TOIMINTA HALTUUN

Kurssin ensimmäisessä osassa opit ymmärtämään teorian avulla miten autonominen hermosto toimii kehossamme, miten voimme tietoisesti vaikuttaa hermoston toimintaan ja miten kurssin hengitystekniikoiden avulla voit tasapainottaa, rauhoittaa ja aktivoida kehosi ja mielesi.

Osa 2 KEHO JA MIELI TASAPAINOON

Kurssin toisessa osassa opit hengityksen avulla tasapainottamaan hermoston, sydämen sekä aivojen toimintaa, jolloin keho ja mieli pääsevät tasapainoiseen tilaan. Opit hengitystyylin, joka alentaa stressitasoja, vähentää jännitystä, nostaa sykevälivaihtelua sekä pitää sinut rauhallisessa, mutta samalla tarkkaavaisessa tilassa. 

Osa 3 RAUHOITTUMINEN, RENTOUTUMINEN JA PALAUTUMINEN

Kurssin kolmannessa osassa opit antamaan aktiiviselle keholle ja mielelle tauon ja viemään elimistösi levolliseen tilaan hengityksen voimin. Opit poistumaan stressitilasta hetkessä, vahvistamaan immuunijärjestelmän toimintaa, rentouttamaan kehon ja mielen, aktivoimaan palautumisen sekä rauhoittamaan itsesi illalla ennen nukkumaan menoa. 

Osa 4 LISÄÄ ENERGIAA

Kun väsymys iskee, voimme aktivoida hengityksen avulla itsemme hetkessä. Kurssin neljännessä osassa opit valjastamaan käyttöösi lisää energiaa ja herättämään itsesi väsymyksen ja uupumuksen tilasta. Opit aktivoimaan itsesi hengityksen avulla niin, että pysyt samalla tasapainoisessa ja rauhallisessa tilassa. 

OSTA KURSSI TÄSTÄ

BREATHE LYHYTKURSSI on käytössäsi 1 vuoden ajan ostopäivästä lähtien. Mikäli sinulla on kysymyksiä kurssiin liittyen olethan yhteydessä: tomi@breathwork.fi

HINTA 45,00€ ( sis. alv.)