Yrityksille

Tasapainoinen yritys koostuu tasapainoisista työntekijöistä

Suurin osa yritysten hyvinvointivalmennuksista kohdistuu välittömien oireiden lievittämiseen ja työn tehokkuuden lisäämiseen.  Hetken laastari ei kuitenkaan tuo pysyvyyttä hyvinvointiin, eikä työn tuottavuuteen. Ainoastaan muuttamalla kehon fysiologiaa ja mielen hallintaa tulokset ovat pysyviä. Me teemme asiat toisin, meille jokainen päivä on työhyvinvointipäivä! 

Breathwork Finland pureutuu yrityksen hyvinvoinnin syvimpään ytimeen, yrityksen johtohenkilöiden ja työntekijöiden henkilökohtaiseen hyvinvointiin. Lähestymme yrityksen toimintaa henkilökohtaisesti samalla tavalla kuin ihmistäkin. Solut ovat ihmisen olemassaolon perusta. Jotta ihminen voi hyvin, on sen jokaisen solun oltava mahdollisimman hyvässä kunnossa. Yritys on kuten ihminen ja voidakseen hyvin sen ”solut” eli johtajat ja työntekijät on oltava mahdollisimman hyvässä fyysisessä, psyykkisessä ja emotionaalisessa kunnossa. 

Keskitymme hyvinvoinnin perimmäisiin syihin ja opetamme perusteellisia taitoja, jotka muuttavat kehon fysiologiaa, ajatusmalleja ja mielen tilaa pysyvästi. Tämä johtaa pysyvästi kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantumiseen ja samalla heijastuu automaationa yrityksen toimintaan. Hyvinvoiva ihminen kokee työn mielekkäämpänä, pysyy keskittyneenä, pystyy hyödyntämään kaiken osaamisensa tehokkaasti, tuntee itsensä arvokkaaksi ja haluaa auttaa yritystä menestymään. Hyvinvoiva ihminen kohtelee muita hyvin ja puhuu työtovereilleen ja asiakkailleen tyylillä, joka luo hyvää mieltä. Mitä useampi yksilö voi hyvin, koko työyhteisön hyvinvointi kasvaa. Työyhteisön hyvinvointi puhdistaa työn ilmapiiriä ja kasvattaa yhteenkuuluvuutta. Hyvinvointi työssä lisää hyvinvointia myös kotona ja vapaa-ajalla.

Me opetamme muuttamaan automaattiset toimintasi, ajatusmallisi ja tyylisi ilmaista ja edustaa itseäsi paremmin hyvinvointia palvelevaksi. Oppimme eivät tule kuormittamaan sinua lisää. Opitut taidot eivät ole uusi suoritus tai tehtävä elämässäsi, sinun tarvitsee vain hieman huomioida ja muuttaa asioita, mitä jo automaattisesti teet koko ajan. 

Olemme työskennelleet yritysten kanssa kuten SUPERCELL, NESTE , OP , NORDEA ja BARONA ja haluaisimme työskennellä SINUN kanssasi seuraavaksi. 

Kaikki tarjoamamme paketit saatavilla myös etänä!


LITE

Seminaarin/Webinaarin aikana opitaan, miten jokainen yksilö vaikuttaa omalla osallaan työhyvinvointiin, kuinka jokainen voi parantaa itse omaa hyvinvointiaan, vaikuttaa kehon ja mielen toimintaan ja muuttaa omaa sisäistä tilaa hetkessä. Seminaari koostuu sekä teoriasta, että käytännön kokemuksesta. Lopussa jokainen pääsee kokemaan syvän rentoutus hetken käytännön harjoitteella. 

Valitse yrityksellesi sopiva teema:

 • Oma jaksaminen
 • Stressin hallinta
 • Rauhoittuminen ja rentoutuminen
 • Keskittymiskyvyn lisääminen
 • Asiakaskohtaaminen 

STANDARD

Workshop koostuu teoriasta ja käytännöstä. Teoria osuuden opit ja käytännön harjoitteet keskittyvät valittuun teemaan ja workshopin jälkeen osallistujat saavat ohjeet omatoimiseen harjoitteiden toteuttamiseen. Ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla workshopin jälkeen. 

Workshopin kestoksi valittavissa 60min, 90min tai 120min

Valitse yrityksellesi 1 vaihtoehto alla olevista teemoista:

 • Oma jaksaminen
 • Stressin hallinta
 • Estä Burnout
 • Rauhoittuminen, rentoutuminen ja palautuminen
 • Keskittymiskyvyn lisääminen
 • Luovuuden vapauttaminen
 • Työilmapiirin hyvinvointi
 • Asiakkaan kohtaaminen 
 • Työskentely paineen alla

PREMIUM

Workshop koostuu teoriasta ja käytännöstä. Teoria osuuden opit ja käytännön harjoitteet keskittyvät yrityksen toiveisiin ja workshopin jälkeen osallistujat saavat ohjeet omatoimiseen harjoitteiden toteuttamiseen. Ohjeet lähetetään osallistujille sähköpostilla workshopin jälkeen. Voit valita mukaan useampia teemoja.

Yrityksellä on mahdollisuus vaikuttaa workshopin toteutukseen, sillä workshop rakennetaan aina yksilöllisesti yrityksen toiveisiin ja tavoitteisiin perustuen. 

Workshopin kesto toteutetaan yrityksen toiveiden mukaan. 


PRO

Paketti sisältää yrityksen toiveisiin ja tarpeisiin räätälöidyn ohjelman, 4 viikkoa kestävän verkkovalmennuksen ja etätuen. Teoria osuuden opit ja käytännön harjoitteet keskittyvät valittuun teemaan ja workshopin jälkeen osallistujat saavat tarkat ohjeet omatoimiseen harjoitteiden toteuttamiseen. Verkkovalmennus koostuu aina viikon harjoitteesta ja viikkotehtävistä. 

Verkkovalmennuksen aikana osallistujille on tarjolla etätuki sähköpostin välityksellä.  

Workshopin kestoksi valitavissa 60min, 90min tai 120min.

Puuttuiko paketista jotain?

Toteutamme myös useamman päivän ohjelmia. Mikäli yrityksesi haluaa jotain muuta ole rohkeasti yhteydessä.