TOMI

Certified Breathwork Practitioner, Certified Wim Hof Method Level-2 Instructor, Physiotherapist, Manual Therapist

tomi@breathwork.fi


”Jokaisella meistä on oikeus voida hyvin. Tietoinen hengittäminen on oikotie kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin”

Tomi Räisänen on intohimoinen Breathworker eli hengitysohjaaja. Aiemmin ammatikseen urheillut ja urheilu-uran jälkeen terveydenhuollon alalle päätynyt Tomi on nähnyt ja kokenut elämänsä aikana paljon erilaisia tilanteita, missä pääosaa ovat näytelleet henkinen, fyysinen, emotionaalinen ja psyykkinen kyky toimia ja käsitellä asioita. Tomi on pelannut, ohjannut sekä valmentanut ympäri maailmaa, joten kokemusta on karttunut paljon myös kansainvälisesti. Omat kokemukset, sekä ohjatessa ja valmentaessa koetut tilanteet ovat opettaneet sen, että ihminen todella on kokonaisuus. Mitään fyysisen, psyykkisen tai emotionaalisen toiminnan osa-aluetta ei pysty todellisuudessa toisistaan erottamaan, kaikki on aina ja jatkuvasti yhteydessä toisiinsa.

Tomi on ohjannut ja opettanut hengitystä maajoukkuetason urheilijoille, liikunnan harrastajille, yritysjohtajille, työläisille, vanhemmille, laulajille, näyttelijöille, terveydenhuollon ammattilaisille jne. 

Hän on auttanut asiakkaitaan hengityksen avulla rauhoittumaan, rentoutumaan, hallitsemaan stressiä, irrottautumaan ärtymyksestä, luomaan uusia positiivisia ajatusmalleja, tehostamaan urheilusuoritustaan, palautumaan fyysisestä ja psyykkisestä rasituksesta, pääsemään irti peloista, löytämään energiaa masennuksen keskellä, pääsemään eroon kuorsauksesta, purkamaan sisäisiä traumoja, selvittämään ja ratkaisemaan syitä hengitysperäisiin vaivoihin, pääsemään eroon kroonisista kivuista sekä löytämään uudella tavalla kehon ja mielen yhteyden.

Breathwork on sytyttänyt todellisen palon Tomin sisällä. Mikään aikaisemmista ”työkaluista” mitä Tomi on käyttänyt ei ole toiminut lähellekään yhtä tehokkaasti jos ajatellaan ihmistä kokonaisuutena. Kun ihminen oppii tarkkailemaan omaa hengitystään ja ohjaamaan hengitystään tietoisesti, aukeaa sisäinen ja sitä kautta ulkoinen maailma aivan uudella tavalla. Maailma, missä kiire, stressi, kipu ja huoli saavat mahdollisuuden poistua jopa lopullisesti. 

Tomi tekee itse mitä opettaa! 

Hengityksen tarkkailu ja tietoinen hengitys ovat osa Tomin elämää.. Jokainen päivä sisältää hengityksen integroimista eri tilanteisiin,erilaisia hengitysharjoituksia sekä hengitysmeditaatioita. Hän opiskelee itse jatkuvasti hengitystä niin teoriassa kun käytännössäkin.