Tomi

Breathworker, Certified Wim Hof Method Instructor, Fysioterapeutti.

tomi@breathwork.fi

” Meillä kaikilla on oikeus olla onnellisia, iloisia, vahvoja ja terveitä. Tietoinen hengittäminen auttaa meitä löytämään sen autenttisen itsemme, joka on kadonnut erilaisten oppien, uskomusten, kasvatuksen, instituutioiden ja illuusioiden ansiosta. Sen jälkeen kun itse löysin hengityksen voiman ei paluuta takaisin ole enää ollut. Olen hyvin onnellinen ja kiitollinen siitä, että saan jakaa tätä uskomatonta seikkailua muiden kanssa auttamalla heitä löytämään sisiäisen vomansa elääkseen onnellista elämää joka on täynnä energiaa, onnellisuutta, rakkautta, luovia hetkiä ja todellista rentoutta. Meillä kaikilla on tämä työkalu vapauteen sisällämme, nyt on aika valjastaa se käyttöön. ”

-Tomi Räisänen

Entisenä ammattiurheilijana ja vielä nykyisenäkin extreme lajien harrastajana Tomi on tutustunut oman kehon ja mielen toimintaan lapsuudesta asti. Tomi on työskennellyt pitkän urheilu-uran jälkeen 13 vuoden ajan terveydenhuollon parissa, jossa hän on aktiivisesti etsinyt uusia keinoja ihmisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. 

Tomi on valmentanut ja toiminut fysioterapeuttina eri lajien parissa kansainvälisten huippujen kanssa eri puolilla maailmaa ja auttanut ihmisiä kuntoutumaan niin siviili kuin työympäristössäkin. Tähänastisen hienon matkan aikana kuitenkin jokin ratkaiseva linkki on tuntunut puuttuvan. 

Löydettyään tietoisen hengityksen ja hengityksen tarkkailun hänelle aukesi täysin uusi mahdollisuuksien maailma… Maailma, jossa entisiä kuviteltuja fyysisiä, psyykkisiä ja emotionaalisia rajoja ei tunnu olevan.

Tomin ohjauksessa pääset turvallisesti sukeltamaan syvälle ihmisen fysiologiaan ja kokemaan jotain mitä et luultavasti vielä ole tähän asti kokenut… tai ehkä olet, mutta se on saattanut hyvinkin unohtua vuosien saatossa. 

Mitä tarkoittaa olla oikeasti rentona? Miten voi olla stressaamatta? Miten uskaltaa olla oma itsensä välittämättä muiden mielipiteistä? Miten elää kivutonta elämää? Miten saada maksimi suorituksesta vielä enemmän irti ja palautua siitä myös ennätys nopeasti? Miten parantaa unen laatua ja vähentää kuorsaamista? 

Breathwork (hengitysvalmennus) on sana joka antaa näihin kysymyksiin vastauksia. Näitä vastauksia pääset omin tuntemusten ja kokemusten kautta Tomin hyvissä, turvallisissa ohjauksessa ratkomaan. 

Myös yksityistä valmennusta

Haluatko tunteja yksityisesti?

Hinnasto

Hengitys Henkilökohtainen Ohjaus 1h 

Hinta 124,00 € 

3 X Hengitys Henkilökohtainen Ohjaus1h

  Hinta 349,00 €

Haluatko kursseja yksityisesti tai yrityksellesi?

Ota Yhteyttä