WIM HOF METHOD

Hollantilainen Wim Hof on kehittänyt pitkän itsetutkiskelun aikana metodin joka on levinnyt maailman laajuiseksi ilmiöksi sen tieteellisesti tutkittujen hyötyjen ansiosta. Wim Hof on yhdistänyt metodiinsa taitavasti luonnon elementit ja tehokkaat hengitystekniikat. Wim Hof Method perustuu kolmeen voimakkaaseen pilariin, joiden yhteisvaikutuksen tarkoitus on taata vahvempi, terveempi ja iloisempi elämä. Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa ovat hyötyneet Wim Hof Methodista onnistuen sen avulla luomaan vahvan stressittömän elämän sekä saamaan apua erilaisten sairauksien ja haasteiden edessä. 

Kenelle?

Wim Hof Method sopii lähes kaikille, jotka ovat kiinnostuneita mentaalisen ja fyysisen suorituksen tehostamisesta, henkisen fyysisen hyvinvoinnin parantamisesta, sairauksiin liittyvien oireiden lieventämisestä tai muuten vaan uteliaita kokemaan Wim Hof Methodin vaikutuksen ja oppimaan jotain aivan uutta mukavassa ympäristössä. Kursseilla voit vapaasti olla täysin oma itsesi!

Wim Hof Method ei sovi raskaana oleville eikä epileptikoille. Henkilöt joilla on verenkiertoelimistön tai muita vakavampia sairauksia kehoitetaan ottamaan yhteyttä omaan lääkäriin ennen Wim Hof Metodin harjoittamista. 

Kurssin jälkeen voit jatkaa harjoitteita itsenäisesti. Jos haluat opettaa virallisesti Wim Hof Metodia muille, tulee sinun ensin pätevöityä sertifioiduksi Wim Hof Method ohjaajaksi WHM Academyn kansainvälisessä koulutuksessa.

Wim Hof Methodilla saavutettuja hyötyjä:

Mielen ja kehon yhteyden lisääntyminen, Urheilusuorituksen paraneminen, Nopeampi palautuminen suorituksesta, Vahvistunut immuunijärjestelmä – parempi vastustuskyky, Stressin ja stressaavien tilanteiden hallitseminen, Parempi unen laatu, Kylmän sietokyky kasvaa, Lisää energiaa päivään, Keskittymiskyky lisääntyy….

Lisätietoa Wim Hof Methodista ja sen tieteellisistä tutkimuksista virallisilta WHM nettisivuilta: https://www.wimhofmethod.com

Ohjaaja

Certified Wim Hof Method Level-2 Instructor

Tomi Räisänen

Kolme Pilaria

KYLMÄALTISTUS

Kylmä on lämmin ystäväsi! Opi valjastamaan kylmän voima polttaaksesi rasvaa, vahvistaaksesi immuunijärjestelmääsi, takaamaan paremmat yöunet, vähentämään tulehdusta ja tehostamaan luonnollisten hyvänolon hormonien muodostumista

HENGITYS

Opi mestaroimaan hengitystekniikka joka tieteellisten tutkimusten tukemana lisää energiaa, puhdistaa kehoa, laskee stressitasoja, uudelleen tasapainottaa hermoston toimintaa ja vahvistaa immuunijärjestelmää.

SITOUTUMINEN

Syvälle omaan fysiologiaan meneminen vaatii halua ja sitoutumista poistua mukavuusalueelta. On aika viedä sisäinen voimasi uudelle tasolle!

WIM HOF METHOD