WIM HOF METHOD

Seuraava Koulutus:

Wim Hof Method Fundamentals

Hinta 125€

Wim Hof Method Fundamentals workshop järjestetään Brethwork Finlandin tiloissa. Ohjaajana toimii Fysioterapeutti, Breathworker ja Sertifioitu Wim Hof Method Kouluttaja Tomi Räisänen. Koulutuksen kielenä on suomi.

Viiden tunnin aikana opit kokemuksen ja teorian avulla ymmärtämään mitä todellisuudessa tarkoitavat Wim Hof Methodin (WHM) kolme pilaria: Hengittäminen, Kylmäharjoittelu ja Sitoutuminen.

Workshopissa pureudutaan Wim Hof Methodin ytimeen käytännön ja teorian kautta. Kaikki harjoitukset, mukaan lukien hengitystekniikat ja kylmäaltistus, tehdään turvallisessa ympäristössä sertifioidun WHM kouluttajan ohjaamana henkilökohtaisesti.

Tässä koulutuksessa sukelletaan erittäin syvälle ihmisen fysiologiaan, kuitenkin täysin turvallisten rajojen sisällä toteutettuna. 

Päivän aikana tulet varmasti kokemaan jotain uutta ja huomaamaan sen, miten psykologisia ja fyysisiä rajoitteita pystytään oikealla tavalla toteutettuna rikkomaan. 

Wim Hof Methodilla saavutettuja hyötyjä:

– Mielen ja kehon yhteyden lisääntyminen

– Urheilusuorituksen paraneminen

– Nopeampi palautuminen suorituksesta

– Vahvistunut immuunijärjestelmä -> parempi vastustuskyky

– Stressin ja stressaavien tilanteiden hallitseminen

– Parempi unen laatu

– Kylmän sietokyky kasvaa

– Lisää energiaa päivään

– Keskittymiskyky lisääntyy

Kenelle?

Workshop sopii lähes kaikille, jotka ovat kiinnostuneita mentaalisen ja fyysisen suorituksen tehostamisesta, henkisen fyysisen hyvinvoinnin parantamisesta, sairauksiin liittyvien oireiden lieventämisestä tai muuten vaan uteliaita kokemaan Wim Hof Methodin vaikutuksen ja oppimaan jotain aivan uutta mukavassa ympäristössä. Tällä kurssilla voit vapaasti olla täysin oma itsesi!

Workshop ei sovi raskaana oleville eikä epileptikoille. Henkilöt joilla on verenkiertoelimistön tai muita vakavampia sairauksia kehoitetaan ottamaan yhteyttä omaan lääkäriin ennen Wim Hof Metodin harjoittamista. 

Workshopin jälkeen voit jatkaa harjoitteita itsenäisesti. Jos haluat opettaa virallisesti Wim Hof Metodia muille, tulee sinun ensin pätevöityä sertifioiduksi Wim Hof Method ohjaajaksi WHM Academyn kansainvälisessä koulutuksessa.

Ohjelmassa:

Hengityksen tekniikkaan valmistavia harjoituksia

Wim Hof Method hengitystekniikka

Teoriaa

Kylmä kylpy ohjeistettuna

Mitä Mukaan?

– Rennot vaatteet

– Uima-asu

– Pyyhe

– Lämpimät sukat

– Muistiinpanovälineet 

– Avoin mieli

Tarjolla kahvia ja teetä ennen kurssin alkua ja väliajoilla, sekä hedelmiä tauolla. Ota mukaan halutessasi kevyttä välipalaa.

Koulutustiloissamme on jääkaappi eväitä varten ja mahdollisuus myös eväiden lämmittämiseen mikrossa.

Osoite:

Kämnerinkuja 4 LT 1, 00750 Helsinki Lähellä Päiväkoti Pikku Prinssiä. Sisäänkäynti Maatullinkuja puolella.