Wim Hof Fundamentals

Wim Hof Method Fundamentals

Hinta 125,00€(sis. alv.)

Wim Hof Method Fundamentals workshop järjestetään Brethwork Finlandin tiloissa. Ohjaajana toimii Fysioterapeutti, Breathworker ja Sertifioitu Wim Hof Method Kouluttaja Tomi Räisänen. Koulutuksen kielenä on suomi.

Viiden tunnin aikana opit kokemuksen ja teorian avulla ymmärtämään mitä todellisuudessa tarkoitavat Wim Hof Methodin (WHM) kolme pilaria: Hengittäminen, Kylmäharjoittelu ja Sitoutuminen.

Workshopissa pureudutaan Wim Hof Methodin ytimeen käytännön ja teorian kautta. Kaikki harjoitukset, mukaan lukien hengitystekniikat ja kylmäaltistus, tehdään turvallisessa ympäristössä sertifioidun WHM kouluttajan ohjaamana henkilökohtaisesti. 

Tässä koulutuksessa sukelletaan erittäin syvälle ihmisen fysiologiaan, kuitenkin täysin turvallisten rajojen sisällä toteutettuna. 

Päivän aikana tulet varmasti kokemaan jotain uutta ja huomaamaan sen, miten psykologisia ja fyysisiä rajoitteita pystytään oikealla tavalla toteutettuna rikkomaan. 

”Avannossa kävijänä olen tottunut kipuun, kylmäaltaassa reilu minuutin jälkeen en tuntenut kipua ollenkaan. Kroonistunut jalkakipuni hellitti kurssin jälkeen ja unenlaatuni parani heti.”
– Saara Rantanen


”Aivan mahtava kokemus, jokaisen pitäisi tämä kokea. Ryhmässä oli tosi hyvä henki ja Tomin ammattitaitoisessa ohjauksessa oli helppo päästää irti. Suosittelen lämpimästi!”
– Mikko Vaittinen

Ohjelmassa:

  • Wim Hof Method hengitystekniikka
  • Hengityksen tekniikkaan valmistavia harjoituksia
  • Kylmä kylpy ohjeistettuna
  • Teoriaa

Mitä Mukaan?

  • Rennot vaatteet
  • Uima-asu
  • Pyyhe
  • Lämpimät sukat
  • Muistiinpanovälineet 
  • Avoin mieli

Tarjolla kahvia ja teetä ennen kurssin alkua ja väliajoilla, sekä hedelmiä tauolla. Ota mukaan halutessasi kevyttä välipalaa. Koulutustiloissamme on jääkaappi eväitä varten ja mahdollisuus myös eväiden lämmittämiseen mikrossa.

Breathwork Finland

Kämnerinkuja 4 LT 1, 00750 Helsinki Lähellä Päiväkoti Pikku Prinssiä. Sisäänkäynti Maatullinkujan puolella.

Certified Wim Hof Method Level-2 Instructor

Tomi Räisänen

WIM HOF METHOD

Hollantilainen Wim Hof on kehittänyt pitkän itsetutkiskelun aikana metodin joka on levinnyt maailman laajuiseksi ilmiöksi sen tieteellisesti tutkittujen hyötyjen ansiosta. Wim Hof on yhdistänyt metodiinsa taitavasti luonnon elementit ja tehokkaat hengitystekniikat. Wim Hof Method perustuu kolmeen voimakkaaseen pilariin, joiden yhteisvaikutuksen tarkoitus on taata vahvempi, terveempi ja iloisempi elämä. Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa ovat hyötyneet Wim Hof Methodista onnistuen sen avulla luomaan vahvan stressittömän elämän sekä saamaan apua erilaisten sairauksien ja haasteiden edessä.