WHM-Weekend Posio

TULE KOKEMAAN LAPIN TAIKA POSIOLLA!

All-Inclusive Wim Hof Method Weekend

21-23.4.2023

All- Inclusive WHM-Weekend

Koe Wim Hof Metodin voima Lapissa, missä itse Wim Hof on rikkonut kylmäaltistuksen rajoja ja maailmanennätyksiä. Tunne mahtava ryhmäenergia, majoitu mukavasti ja syö hyvin! All-Inclusive viikonloppu sisältää majoituksen, ruokailut sekä ohjatun ohjelman luonnonkauniissa maisemissa ja loistavassa seurassa. Hengitä, nauti kylmästä, pidä hauskaa, opi itsestäsi ja rentoudu!

Wim Hof Method (WHM)

Wim Hof Method on levinnyt maailman laajuiseksi ilmiöksi sen tieteellisesti tutkittujen hyötyjen ansiosta. Wim Hof on yhdistänyt metodiinsa taitavasti luonnon elementit, kylmäaltistuksen ja tehokkaat hengitystekniikat, sisäistä leikkimielisyyttä unohtamatta. Viikonlopun aikana tulet oppimaan ja kokemaan monimuotoisesti Wim Hof Metodin erilaiset harjoitteet perustuen kolmeen voimakkaaseen pilariin, joiden yhteisvaikutuksen tarkoitus on taata vahvempi, terveempi ja iloisempi elämä.

Ohjattua Toimintaa

Hengitä, opi uutta, riko rajojasi turvallisesti, iloitse, energisoi itsesi ja nauti täysin siemauksin kylmäaltistuksen kokemuksista tällä kaiken kattavalla Wim Hof Method kokemuksella. Tule sellaisena kuin olet ja lähde täynnä uutta elinvoimaa juuri sellaisena kun itse haluat. Ohjattu toiminta pitää huolen siitä, että koet varmasti jotain uutta ja erityistä itsenäisesti sekä maagisessa ryhmäenergiassa. Viikonlopun aikana voit ottaa aikaa myös itsellesi. 

All inclusive

Wim Hof Method Weekend

Tervetuloa mukaan ainutlaatuiseen Wim Hof Method Weekend elämykseen. WHM Viikonloppu tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia ja kokea kokonaisvaltainen paketti Wim Hof Metodin hyödyistä ja harjoitteista loistavien ohjaajien opastamana, All-Inclusive majoituksen ruokailuineen ja ikimuistoisia kokemuksia itsesi, ohjaajien ja muiden ryhmäläisten kanssa. Tämä on viikonloppu sinulle, joka haluat oppia miten Wim Hof Method syventää kehon ja mielen hallintaa sekä tuntemusta tuoden lukuisat terveydelliset hyödyt mukanaan.

Wim Hof Method Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus ylittää omat kuvitellut rajasi turvallisesti, löytää itsestäsi uusia sisäisiä voimavaroja ja oppia rakentamaan pysyvää kokonaisvaltaista hyvinvointia elämääsi. Lisäksi viikonlopun aikana erilaiset hauskat aktiviteetit energisoivat ja herättävät sisäisen lapsesi tuoden iloa ja onnellisuutta elämääsi. 

Ohjaajat

Ohjaajat Tomi Räisänen ja Emily Räisänen tarjoavat sinulle takuu varmasti unohtumattoman viikonlopun elämyksen.

Sertifioitu Level 2 Wim Hof Method ohjaaja Tomi Räisänen takaa luotettavan ja asiantuntevan opetuksen, jossa yhdistyvät Wim Hof Metodin tieteellisesti tutkitut menetelmät teoriassa ja käytännössä. Lisäksi hänen omat kokemukset metodin ohjaajana ja harjoittajana tuovat viikonloppuun oman lisämausteensa. Henkinen Opettaja ja Hengitys Ohjaaja Emily Räisänen pitää rauhallisella ja tasapainoisella olemuksellaan huolen siitä, että uskallat turvallisesti kokea uusia syvempiä sisäisiä kokemuksia ja laajentaa näkemystäsi.

Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus päästää täysin irti heittäytymällä Wim Hof Methodin tarjoamiin kokemuksiin. Jokainen viikonlopun aktiviteetti palauttaa meitä yhä enemmän elimistömme luonnolliseen tilaan ja samalla tuo meille valtavasti terveydellisiä hyötyjä niin fyysisesti, kuin henkisestikin. Wim Hof Metodin avulla avaamme portit sisäisille supervoimille vahvistaen immuuni- ja verenkiertojärjestelmäämme, tasapainottaen hormonitoimintaamme sekä rakentaen uusia hermoyhteyksiä. Viikonlopun jälkeen pystyt integroimaan opitut harjoitteet päivittäiseen elämääsi. 

Wim Hof method Viikonloppu tuo sinulle mahdollisuuden pysähtyä, nauttia ja pitää hauskaa kaikki valmiiksi suunniteltuna. Sinun tehtäväsi on vain olla paikalla ja kokea se.

Sisältää:

  • Majoitus Kirikeskuksen Erämaahotellissa 2-4hlö/huoneissa. Mikäli tulet ystävän kanssa yritämme järjestää teidät mahdollisuuksien mukaan samaan huoneeseen. Ilmoitathan asiasta ennakkoon.
  • Kaikki ruokailut: Aamiainen, lounas, illallinen ja iltapalaa ohjelman mukaan
  • Mahdollisuuden löytää syvempiä kokemuksia itsestään
  • Mahdollisuuden jakaa kokemuksia muiden kanssa
  • Wim Hof Methodin vaikutusten oppimista teoriassa
  • Erilaisia ohjattuja Wim Hof Method hengitysharjoituksia
  • Erilaisia kylmäaltistus harjoitteita / kokemuksia
  • Iloa ja positiivista energiaa 
  • Ekstra harjoitteita kehon ja mielen yhteyden vahvistamiseksi..

Kenelle?

Sinulle, joka haluat oppia Wim Hof Metodin perusteellisesti, kokea jotain aivan uutta, oppia hallitsemaan kehosi ja mielesi toimintaa, parantaa hyvinvointiasi ja saada hienoja kokemuksia loistavassa ryhmässä. 

Jokaisen osallistujan tulee olla perusterve. Wim Hof Method ei sovi raskaana oleville eikä epileptikoille. Henkilöt joilla on verenkiertoelimistön tai muita vakavampia sairauksia kehoitetaan ottamaan yhteyttä omaan lääkäriin ennen Wim Hof Metodin harjoittamista. Olethan yhteydessä tarvittaessasi terveydentilaasi liittyvistä asioista ennen ilmoittautumista: tomi@breathwork.fi

Ruokailut:

Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan Erämaahotellin ravintolassa. Lisäksi järjestämme paikalle iltapalaa. Ravinto on tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Ruoka on monipuolista ja erikoisruokavaliot huomioidaan ilmoittautumisen yhteydessä. Viikonloppuun kuuluu ohjelman mukaiset ruokailut.

Ohjelma

Wim Hof Method on kuuluisa ”No program program” ajattelumallista. Viikonlopun aikana on juuri sopiva määrä WHM harjoitteita, aktiviteetteja sekä yllätyksiä. Paikalle saapuessasi voit päästää kaikesta irti, myös siitä mitä seuraavaksi tapahtuu.Siksi emme paljasta tarkkaa aikataulua. Ohjelmaan kuuluu kaikki ruokailut, sopiva määrä ohjattua toimintaa sekä tarpeeksi omaa vapaata aikaa, jolloin voit rauhoittua ja rentoutua, ulkoilla tai viettää yhteistä aikaa ryhmäläisten kanssa

Missä?

Kirikeskus Erämaahotelli

Kiririnteentie 1

97900 Posio

Kirikeskus sijaitsee Posiolla kirkasvetisen Kirintöjärven rannalla, Kirintövaaran kupeessa. Lähimmät kaupungit ovat Kuusamo ja Rovaniemi.

Omalla autolla

Ajat hyviä tieyhteyksiä pitkin Kuusamon kautta (idästä tultaessa tie E63) tai Oulun läpi (lännestä päin tie 20) Posiolle.

Julkiset liikenneyhteydet

VR:n kyydissä pääset Posion lähimmille juna-asemille, Kemijärvelle (97 km) ja Rovaniemelle (132 km). Molemmista matka perille jatkuu päivittäin kulkevilla suorilla bussiyhteyksillä.

Bussilla pääset Posiolle Kuusamosta ja Rovaniemeltä. Pidemmältä matkatessa nämä kaupungit ovat käteviä vaihtoyhteyspisteitä.

Omalla autolla ajat hyviä tieyhteyksiä pitkin Kuusamon kautta (idästä tultaessa tie E63) tai Oulun läpi (lännestä päin tie 20) Posiolle.

LENTÄEN

Lennät kätevimmin Kuusamon (59 km Posiosta), Kuusamosta kulkee päivittäin busseja kohteeseen. Rovaniemelle (132 km Posiosta)

KYYDIN JÄRJESTÄMINEN

Mahdollisuus myös järjestää kyyti tarpeen vaatiessa korvausta vastaan Kuusamosta tai Rovaniemeltä. Posiolta kyyti hoituu mennen tullen maksutta tapahtumapaikkaan Kirikeskukseen. Kyytiasioissa ota yhteyttä tomi@breathwork.fi

Hinta: 655,00€ (sis. alv.)

Sisältää majoituksen kahden 2-4 hengen huoneissa ja ruokailun jokaiselle päivälle ohjelman mukaisesti, sekä koko viikonlopun ohjatun ohjelman.

Peruutus ehdot:

Lasku lähetetään sinulle ilmoittautumisen jälkeen. Paikkoja on rajoitetusti, joten pyydämme ystävällisesti varmistamaan paikkasi maksamalla laskusi ajoissa.

Ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli järjestäjä joutuu peruuttamaan tapahtuman osallistujille palautetaan osallistumismaksu kokonaan. Kurssin järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia ohjelmaan ja viikonlopun järjestelyihin mikäli tilanne niin vaatii.

Lisätietoja voit kysyä tarvittaessa: info@breathwork.fi