Transformaatio Viikonloppu

“Emily ja Tomi loivat rakkaudellisen ja turvallisen ilmapiirin hengitysmatkalle. Ilta valjasti rohkeuteni hypätä johonkin uuteen ja tuntemattomaan. Olin kärsinyt pitkään terveyshaasteista, enkä osannut aavistaa  hengityksen palauttavan  minulle oman kehon hallinnan tunteen ja yhteyden omaan itseeni. Hengitysmatkan aikana  fyysinen olemukseni sulautui henkeeni ja sieluuni ja matkasin syvälle itseeni. Olen aina ajatellut jokaisen sisällä olevan aarrearkun, mistä ammentaa viisautta elämän eri tilanteisiin, mutta löysinkin sisältäni koko universumin voiman ja kauneuden. Hengitysmatkan jälkeen palauduin ihmeellisellä tavalla omaan voimaani ja olen voinut hyvin -ja pysynyt terveenä. Matka valjasti piilossa olevat voimavarani ja sain ne käyttööni kohtaamalla pelkojani. Kiitollinen ja hämmentynyt olo kaikesta koetusta.”

”Emilyn ja Tomin vetämä viikonloppu oli yksi elämäni merkityksellisimmistä kokemuksistani ja oppimani harjoitukset syvensivät ja vahvistivat itsetuntemustani, sekä kykyäni olla täysin läsnä tässä hetkessä. Harjoitukset olivat monipuoliset ja erittäin tehokkaat. Mahtava viikonloppu,tunnelma ja läsnäolo Tomin, Emilyn ja muiden kurssilaisten kanssa jää ikuisesti muistooni ja sydämeeni. Suosittelen!!!”

“Tunsin ylöspäin suuntautuvan laajenemisen. Mulla ei ollut kehoa, olin vain atomeista koostunutta energiaa joka värähtelee ja sykkii elämää.”

“Huikea setti! Harjoitus auttoi pääsemään syvälle omaan alitajuntaan ja tunsin kuinka selkeästi järjestelmästä vapautui jotain traumoja, esteitä tai muuta joka estää elämästä täysillä. Vahva suositus jos haluat rentoutua, tutkia omaa alitajuntaa ja päästää irti asioista, jotka eivät enää palvele. Iso kiitos Tomille ja Emilylle ammattitaitoisesta ohjauksesta!”

All-Inclusive

-Matka syvälle sisimpään

10. – 12.11.2023

Tervetuloa kokemaan aitoa läsnäoloa, sekä mieltä, kehoa ja sielua virkistävä elämys. Oletko valmis transformaatioon kaikilla tasoilla? Nyt on aika astua askel eteenpäin.

Emily ja Tomi jakavat kanssasi tämän monella tavalla avartavan kokemuksen. On aika jättää taakse transformaation vaikeat hetket ja ankkuroida merkityksesi ja kutsumuksesi elämän muutoksessa. Oppia miten syvästä tyhjyydestä liikutaan eteenpäin luomalla jotain uutta ja nostamalla omaa väreilytasoa. Viikonlopun aikana pääset kuuntelemaan ja kokemaan miten käytännössä avaamme polkumme ja pysymme tasapainossa elämän ja muutoksen keskellä. Vaikka olisit aikaisemmin ollut Breathwork Finlandilla ohjauksessa tämä viikonloppu ei varmasti jätä sinua ilman oivalluksia ja opetukset rakennetaan aina osallistujien mukaan, joten ei haittaa vaikka et olisi koskaan kokenut mitään tällaista tai olet jo paljon kokenut mestari. Kaikki rakennetaan sinun tarpeistasi käsin ja opettajasi osaavat lukea sydäntäsi ja energiaasi sen toteuttamiseen. Viikonloppu sisältää erilaisia harjoitteita ja inspiroivia aiheita. Viikonlopun aikana pureudutaan syvälle sieluumme ja tuodaan sisällemme valoa ja uusia mahdollisuuksia.

Harjoitteet sisältävät mm. Erilaisia meditaatioita ja hengitystekniikoita, sekä Suomen valoisimman transformaatio opettajan; henkisen opettajan Emily Räisäsen sykähdyttäviä ajatuksia ja oivalluksia sielun polusta ja sen kulkemisesta, joiden avulla on helppo kytkeytyä korkeampaan rakkauteen tuodakseen sinua lähemmäs sielusi kutsumusta. Emily kutsuu opetuksiaan usein sillaksi näkyvän ja näkymättömän välillä ja ohjaa sinua lempeästi ja voimaantuen kohti henkistä polkuasi. Lisäksi opit häneltä valtavan määrän kehosi ja mielesi yhteydestä ja niiden potentiaalista. Kokemus on varmasti sinua suuresti ohjaava. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tällaisesta harjoittelusta. Riittää, että tulet avoimin mielin.

Hengityksen transformaatiota ja muita mahtavia harjoitteita sinulle ohjaa Tomi Räisänen. Tomi on oman henkisen polkunsa aikana oivaltanut transformaation merkityksen ja on tällä hetkellä yksi johtavia transformaatio hengityksen asiantuntijoita maailmassa. Tomi ohjaa sinut erilaisten harjoitusten ja kokemusten avulla viikonlopun aikana syville matkoille sisimpääsi, jossa pääset lempeästi ja tehokkaasti ylittämään esteet ja avaamaan ovia joita et vielä edes tiedä olevan olemassa.

Kaikki viikonlopun harjoitteet ovat turvallisia ja täysin ohjattuja. Viikonlopun aiheita ovat mm.

 • TUNTEIDEN KOHTAAMINEN; kuinka muuttaa tunnetiloja 
 • TIETOISUUS JA SEN NOSTAMINEN; evoluution potentiaali ja sen merkitys elämällesi
 • KEHO-MIELI YHTEYS ; yhteys korkeampaan minään
 • KUTSUMUKSESI KUUNNELLA SIELUASI; elämän merkityksen transformaatio henkisesti,emotionaalisesti, mentaalisesti.
 • AIVOT; miten käytät sisäistä tietokonettasi näkökulmien muuttamisen työkaluna ja tietoisuuden eri tasojen instrumenttina aktivoidaksesi täyden potentiaalisi
 • SIELUN PIMEÄ YÖ- miten päästä sen läpi ja miten kohdata omat varjosi
 • RAJOITTAVIEN TAPOJEN JA USKOMUSTEN MUUTTAMINEN
 • ARVOSTA ITSEÄSI- SISÄINEN RAKKAUS, ASTU OMAAN VOIMAASI
 • TYÖKALUT TRANSFORMAATIOON JA TASAPAINOISEMPAAN HENKISEEN MATKAAN
 • UUDEN SUUNNAN RAKENTAMINEN

Ohjausta henkisellä polullasi

Erilaisia meditaatioita, hengitys harjoituksia, puhdistavia ja voimaannuttavia tekniikoita, mielenkiintoisia opetustuokioita, sekä niiden yhdistäminen kehoon, mieleen ja sieluun.

Harjoituksia ja yhteisöllisyyttä

Energisoi itsesi uudistavalla kokemuksella. Tule sellaisena, kun olet ja lähde sellaisena, kun haluat. Viikonloppuna sinulla on mahdollisuus jakaa polkuasi muiden samanhenkisten ihmisten kanssa.

Transformaatio viikonloppu sisältää:

 • Saapuminen perjantaina klo:14.30, Lähtö sunnuntaina n.klo:12-14 välissä lounaan jälkeen.
 • Majoituksen tilavassa huvilassa ( max. 2 hkl / huone), jossa ohjattu ohjelma tapahtuu myös, joten sinun ei tarvitse muuta, kun saapua olohuoneeseen ja nauttia erilaisista ohjatuista harjoitteista.
 • Aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan ohjelman mukaan.
 • Mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta yksin tai yhdessä muiden kurssilaisten kanssa.
 • Mahdollisuus jakaa kokemuksia muiden kanssa.
 • Koko viikonlopun ohjelman, ohjattuja harjoituksia ja opetushetkiä.

Kenelle?

Sinulle, joka haluat kokea mitä tapahtuu, kun todella rentoutetaan keho ja mieli, sekä nautitaan luonnosta, hyvästä ruoasta ja ohjattujen elämysten palauttavasta, energisoivasta ja täysin rentouttavasta vaikutuksesta.

Sinulle, joka tutkit omaa henkistä polkuasi ja haluat löytää keinoja puhdistaa ajatukset, tunteet ja erilaiset elämän tapahtumat luodaksesi jotain uutta.

Sinulle, joka haluat kokemuksia syvästä todellisesta olemuksestasi ja kääntyä sisäänpäin.

Sinulle , joka käyt läpi muutosta monella tavalla ja tiedät sen kuuluvan osaksi henkistä kasvua.

Sinulle, joka etsit syviä vastauksia elämästäsi ja haluat tutkia mahdollisuuksiasi turvallisesti ohjattuna.

Sinulle, joka haluaa löytää syvemmän yhteyden kehosi, mielesi ja sielusi välille ja kytkeytyä elämään uudella tasolla tuodaksesi voimaa ja rakkautta.

Transformaatio Viikonloppu ei sovi sinulle mikäli olet raskaana, sinulla on mielenterveys ongelmia, sinulla on epilepsia tai sydän- ja verisuoni tauteja. Olethan yhteydessä tarvittaessa terveydentilaasi liittyvistä asioista ennen ilmoittautumista: tomi@breathwork.fi

Ruokailut:

Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan ravintolasalissa päivittäin. Ravinto on äärimmäisen tärkeässä roolissa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa syviä muutoksia tehdessämme ja on ihanaa päästä nauttimaan hyvä ateria. Eerikkilän ravintola tarjoaa puhdasta hämäläistä lähiruokaa. Keittiö käyttää pääosin paikallisten tuottajien raaka-aineita ja kunnioittaen aitoja makuja. Ruoka on monipuolista ja erikoisruokavaliot huomioidaan ilmoittautumisen yhteydessä. Transformaatio Viikonloppuun sisältyy ohjelman mukaiset ruokailut.

Missä?

Eerikkilä Sport & Outdoor Resort

Urheiluopistontie 138

31370 Eerikkilä (Tammela)

Eerikkilä sijaitsee Kanta-Hämeessä Tammelan kunnassa. Lähin kaupunki, Forssa, sijaitsee n. 20 km:n päässä. Sinne on vain reilun tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulta, Turusta ja Tampereelta.

Varattuna oma huvila tapahtumaa varten, jossa kurssilaiset majoittuvat ja päiväohjelma järjestetään. Siitä syystä osallistujamäärä on rajattu, joten varaathan paikkasi hyvissä ajoin.

Omalla autolla

Helsingistä:
Porintietä (valtatie 2) n. 100 km. 15 km ennen Forssaa hyvät opasteet oikealle, joista opistolle 4 km.

Turusta:
Forssan tietä (valtatie 10) Jokioisiin, josta Helsingin suuntaan (valtatie 2) n. 15 km ja opasteet vasemmalle, josta opistolle 4 km.

Porista:
Helsingin tietä (valtatie 2) n. 145 km, opasteet vasemmalle ja opistolle 4 km.

Tampereelta:
Turun suuntaan (valtatie 3 ja Lempäälästä valtatie 9), Humppilasta Helsingin suuntaan (valtatie 2) n. 35 km, josta opasteet vasemmalle ja 4 km opistolle.

Hämeenlinnasta:
Turun suuntaan (valtatie 10) Riihimäen tien risteyksestä vasemmalle (kantatie 54), ajetaan n. 4 km, käännytään oikealle (Porras), ajetaan n. 25 km ja oikealle 1 km.

Lahdesta:
Forssan tietä Riihimäen ja Lopen ohitse Vojakkalan risteykseen, jossa tienviitta Porras. Tätä tietä n. 25 km ja opasteet oikealle, josta opistolle 1 km.

Julkiset liikenneyhteydet

Linja-auto:
Lähin linja-autopysäkki on neljän kilometrin päässä sijaitseva Eerikkilän tiehaara, joka löytyy Matkahuollon aikatauluhausta. Pysäkki sijaitsee Helsinki-Pori valtatien varrella (VT2), jolle hyvät yhteydet Helsingin ja Porin suunnasta. Eerikkilän henkilökunta noutaa asiakkaat Eerikkilän tienhaaran pysäkiltä, noutotarpeesta ilmoitettava hyvissä ajoin etukäteen asiakaspalveluun. Lähimmälle linja-autoasemalle, Forssaan, on matkaa 20 kilometriä.

Matkahuolton aikatauluhaku

Peruutus ehdot:

Ilmoittautuminen ja maksu on sitova ja lasku lähetetään sinulle ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli sinulle tulee esteitä olethan yhteydessä välittömästi. Paikkoja on rajoitettu määrä. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia ohjelmaan ja järjestelyihin mikäli tilanne niin vaatii. Jos järjestäjä joutuu perumaan tapahtuman rahat palautetaan 100%. Jokainen osallistuja ymmärtää osallistuvansa tapahtumaan omalla vastuullaan ja omasta tahdostaan. Järjestäjä ei vastaa järjestäjästä riippumattomista peruutuksiin liittyvistä kuluista.

Lisätietoja voit kysyä tarvittaessa: info@breathwork.fi

ILMOITTAUDU MUKAAN:

All-Inclusive

Transformaatio Viikonloppu

10. – 12.11.2023

Hinta yhteensä koko viikonlopulle

597,00€ (sis. alv.)

Kaikki viikonlopun harjoitteet ovat turvallisia ja täysin ohjattuja. Viikonlopun aiheita ovat mm.

 • TUNTEIDEN KOHTAAMINEN; kuinka muuttaa tunnetiloja 
 • TIETOISUUS JA SEN NOSTAMINEN; evoluution potentiaali ja sen merkitys elämällesi
 • KEHO-MIELI YHTEYS ; yhteys korkeampaan minään
 • KUTSUMUKSESI KUUNNELLA SIELUASI; elämän merkityksen transformaatio henkisesti,emotionaalisesti, mentaalisesti.
 • AIVOT; miten käytät sisäistä tietokonettasi näkökulmien muuttamisen työkaluna ja tietoisuuden eri tasojen instrumenttina aktivoidaksesi täyden potentiaalisi
 • SIELUN PIMEÄ YÖ- miten päästä sen läpi ja miten kohdata omat varjosi
 • RAJOITTAVIEN TAPOJEN JA USKOMUSTEN MUUTTAMINEN
 • ARVOSTA ITSEÄSI- SISÄINEN RAKKAUS, ASTU OMAAN VOIMAASI
 • TYÖKALUT TRANSFORMAATIOON JA TASAPAINOISEMPAAN HENKISEEN MATKAAN
 • UUDEN SUUNNAN RAKENTAMINEN

Tervetuloa!