KEHOTIETOISUUS

Tervetuloa täysin uudenlaisille hyvinvointitunneille.

Tunnit sisältävät kehonhallintaa, mielen kyseenalaistamista ja rauhoittamista, sekä todellisen sisäisen itsesi etsimistä. Tunneilla käytetään monenlaisia tekniikoita, joilla turvallisesti ohjattuna ja huumorilla höystettynä pääset tutustumaan itseesi monen eri kerroksen läpi.

Kehotietoisuus on monipuolista itsensä tutkimista ja omien ehdollistumien huomaamista ja purkamista niin fyysisellä, emotionaalisella, kuin henkiselläkin tasolla. Kehotietoisuus antaa meille avaimet tutkia mitä löytyy viiden aistin jälkeen ja tutustua rauhallisella tavalla omaan olemassaoloon tietoisesti.

Kehotietoisuuden avulla pystyt tiedostamaan elämässäsi tapahtuvia muutoksia ja käsittelemään monenlaisia esteitä unelmiesi elämäntyylin saavuttamisen tiellä. Kehotietoisuus yhdistää kehon, mielen ja sisäisen olemuksesi kaikki samaan pakettiin ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden murtaa rajoittavia tekijöitä ja purkamaan vanhoja pinttyneitä toimintamalleja ja löytämään arkeen sisäistä rauhaa.

Yhdistän tunneilla kehotietoisuutta ja erilaisia hengitysharjoitteita.

Sopiiko tunti minulle?

Kyllä jos haluat voimistaa kehoasi, lisätä mentaalista fokusta ja rentoutua arjen stressistä tehokkaammin, kuin koskaan aikaisemmin.

Kyllä jos olet kiinnostunut hyvinvoinnistasi ja valmis katsomaan mitä tapahtuu , kun irrotat pinttyneistä ajatusmalleistasi ja alat näkemään asioita laajemmasta näkökulmasta.

Kyllä jos olet huomannut elämäsi olevan muutoksessa johon et oikein tunnu löytävän selitystä ja kaipaat uutta suuntaa.

KYLLÄ. Olet sitten kuka tahansa missä tahansa elämäntilanteessa nämä tunnit tulevat olemaan iso osa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi monella tasolla. Tule rohkeasti kokeilemaan.

Täytyykö minun olla hyvässä fyysisessä kunnossa?

Ei. Saat olla juuri sellainen , kun olet. Tunneilla on kevyitä fyysisiäkin osuuksia, mutta harjoittelemme oman kehon kuuntelemista kaiken aikaa. Pystyt helposti muokkaamaan fyysistä harjoittelua kehollesi sopivaksi ja huomaat kehosi myös voimistuvan mukana automaattisesti.

Mitä sana henkinen tarkoittaa?

Sana henkinen tarkoittaa tässä yhteydessä sinun omaa sisäistä maailmaasi ja kannustankin erityisesti tutkimaan sitä itsenäisesti , sekä laajentamaan näkökulmaasi myös ohjattuna. Sinä olet itsesi tärkein valmentaja. Nämä tunnit ovat sinulle työkaluja sisäisen maailmasi tutkimiseen. Tunneilla etsitään sisäistä minääsi. Tutkimme tunneilla mielen ja kehon lisäksi myös omaa sisäistä henkeämme.

Tervetuloa mukaan.