Hengitys 1

Seuraava Kurssi:

Hengitys 1

Stressin Hallinta / Rauhoittuminen / Rentoutuminen

Seuraava Kurssi: 28.11.2020 Klo: 11:00 – 15:00

Kun autonomisen, eli automaattisen hermoston sympaattinen haara aktivoituu, kehomme toimii stressitilassa. Tätä aktiivisen hermoston tilaa kutsutaan myös TAISTELE TAI PAKENE reaktioksi. Taistele tai Pakene reaktio on elintärkeä hermostollinen reaktio, jonka ansioista osaamme automaattisesti toimia akillisissä tilanteissa. Tämän reaktion kuuluisi syttyä vain todellisen vaaran uhatessa tai esimerkiksi innostumisen aikana vain lyhyen ajan kerrallaan. 

Elämä on täynnä aktiivista toimintaa ja hermostomme on tästä syystä usein pitkin päivää taistele tai pakene tilassa, ilman että välttämättä osaamme edes tunnistaa sitä. Tämä johtaa siihen, että toinen elintärkeä autonomisen hermoston osa, parasympaattinen haara, ei pääse aktivoitumaan tarpeeksi usein. Jos tämä parasympaattinen, eli lepohermosto ei ole tarpeeksi aktiivinen, kehomme ja mielemme eivät saa tarvittavia lepohetkiä, sydän altistuu liialliselle rasitukselle, ruoasulatus ei toimi normaalisti, immuunijärjestelmä ei suojele meitä tarpeeksi tehokkaasti ja useat muutkin elintärkeät fysiologiset toiminnat toimivat puoliteholla. 

Tällä hengityskurssilla opit ymmärtämään mitkä, monesti hyvin arkipäiväisetkin, tekijät ylläpitävät kehossa jatkuvaa stressitilaa. Opit tunnistamaan stressin merkit ja poistamaan hetkessä kehosi ja mielesi stressaantuneesta tilasta erilaisten hengitystekniikoiden avulla. 

Hengityskurssilla keskitytään erilaisten hengitystekniikoiden avulla kehon stressitilan laskemiseen, stressin hallintaan, kehon ja mielen tasapainottamiseen sekä rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Kurssilla opittujen taitojen avulla saat kehosi ja mielesi kontrollin takaisin itsellesi, jotta voit elää tasapainosta ja tervettä elämää. 

Stressin Hallinta / Rauhoittuminen / Rentoutuminen 

Hengityskurssilla opit:

  • Vähentämään stressin aiheuttamia haittoja elimistössäsi
  • Keinoja toimia stressaavissa tilanteissa eri tavalla
  • Kokemaan miltä todellinen rentoutuminen tuntuu
  • Vapautattamaan kehon ja mielen jännitystiloja
  • Palautumaan kuormituksesta 
  • Rauhoittumaan kiireen keskellä 
  • Saamaan enemmän energiaa käyttöösi

Kurssin sisältö:

Teoria perustuen kurssin aiheisiin

  • Käytännön harjoittelua erilaisilla hengitystekniikoilla
  • Henkilökohtaista ohjausta 
  • Ohjeet omatoimiseen tavoitteelliseen harjoitteluun

Hinta: 149,00 ( Sis. Alv.)

Osoite:

Kämnerinkuja 4 Liiketila 1,

00750 Helsinki

Huom! Sisäänkäynti Maatullinkujan puolella lähellä Päiväkoti Pikku Prinssiä!