Breath Performance

BREATH PERFORMANCE

Hengitys auttaa suoritusta ennen, sen aikana ja suorituksen jälkeen. Olet sitten huippu-urheilija, hyötyliikkuja, ammattiesiintyjä, harrastaja tai pidät presentaatioita työpaikalla, tietoinen hengittäminen auttaa suoritusta ennen, sen aikana ja suorituksen jälkeen. Oppimalla integroimaan tietoinen hengittäminen suoritukseen, nostat itsesi uudella tasolle! 

Hengitys tuo tasapainoa tilanteisiin. Hengityksen avulla liikkuvuuden lisääminen helpottuu. Hengityksen avulla opitaan hyväksymään ja tuntemaan oma keho paremmin. Hengitys lisää kehon, mielen ja liikkeen yhteyttä.

Oikeanlainen hengitys tuottaa keholle enemmän energiaa ja auttaa jaksamaan paremmin pitkäkestoisessa suorituksessa. 

Hengitys auttaa käsittelemään pettymysten ja onnistumisten aiheuttamia tunteita. Hengityksen avulla voidaan muuttaa negatiiviset ajatukset positiivisiksi. Yhdessä hengittäminen yhdistää joukkueen ja parantaa yhteenkuuluvuutta

Hengitys auttaa uusien taitojen oppimisessa. Hengitykseen keskittyminen poistaa ulkoiset häiriötekijät ja lisää keskittymiskykyä. Hengitys auttaa pääsemään flow tilaan, jossa asiat sujuvat luonnollisesti.

Hengitys auttaa pääsemään yli blokeista ja vapauttaa luovuuden. Hengityksen avulla voidaan kasvattaa itsevarmuutta ja poistaa esiintymisen aiheuttamaa jännitystä. 

Hengityksen avulla voidaan lisätä voiman tuottoa, voimakestävyyttä ja nopeuttaa palautumista. Hengityksen avulla opit hallitsemaan haastavia tilanteita ja kääntämään ne voimavaraksi.